Persbericht

Betontegels

De betontegels van Excluton zijn in alle soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Ze staan voor een strak, simpel en tijdloos design. 

De voordelen van onze betontegels op een rijtje:

  • Gemaakt uit eigen duurzame productie
  • Hoge kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd
  • Te gebruiken voor verschillende toepassingen

Betontegels gebruikt u bijvoorbeeld voor de aanleg voor uw terras of voor een uniek design in uw tuin met looppaden. Ze zijn ook goed te combineren met andere tuintegels, zoals onze abbeystones. Bekijk hieronder het ruime aanbod van Excluton en vraag online uw offerte aan.

Wat kunt u met betontegels?

Betonsteen is gemaakt van de combinatie zand, cement, grint, water en vaak een natuurlijke kleurstof. Het mooie van betonsteen is dat u het op heel veel verschillende manieren kunt bewerken. Letterlijk iedere betonsteen is anders en krijgt daardoor zijn eigen sfeertje. U kunt bijvoorbeeld een betontegel slijpen waardoor deze wat gladder wordt. Het oogt daardoor niet zo ruw en zorgt voor een strakke uitstraling. Betontegels kunnen ook geborsteld worden. Hierdoor wordt de steen een stuk zachter waardoor het lekkerder loopt op blote voeten. Er zijn verschillende bewerkingstechnieken zoals wassen of stralen. Alle bewerkingen geven de steen een unieke uitstraling. Deze “afwerkingen” zorgen er voor dat betontegels voor meerdere doeleinde gebruikt kunnen worden. Het is maar net wat u mooi vindt! In ons assortiment staat een overzicht van de verschillende bewerkingen. Kijk gerust rond en vind de steen die het beste past.

Wat zijn de voordelen van betonsteen?

Door de vele mogelijkheden van betonsteen zijn er heel veel verschillende vormen en kleuren. Zo bieden wij betontegels in antraciet, zandgeel, zilver, zalmgeel, sahara, verona. Vrijwel ieder kleurtype is mogelijk. Naast stenen, muurelementen en tegels bieden wij ook nog stapelblokken, bloembakken of traptreden. Eigenlijk zou u bijna elk onderdeel van uw tuin kunnen opbouwen met betonsteen. Daarnaast is het economisch heel voordelig want de prijs-kwaliteit verhouding van betontegels is heel goed. Ze zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn redelijk makkelijk zelf te leggen. Gebruikt u betontegels voor de oprit? Let er dan wel op dat de tegels minimaal zes centimeter dik zijn, anders breken ze.

Hoe kiest u de juiste betontegel?

Door de vele mogelijkheden met betonsteen is het soms lastig om een juiste keuze te kunnen maken. Bepaal allereerst welke kleur u het meest aanspreekt. De kleur van uw tegel bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer van een tegel. Daarnaast kunt u kiezen tussen de verschillende bewerkingen van betonsteen. Kiest u voor gecoate tegel, soft comfort, uitgewassen of toch voor naturel? U kunt ons assortiment ook filteren op eigenschappen zoals: “geschikt voor dakterras” of “onderhoudsvriendelijk”. Dit is handig voor wanneer u op zoek bent naar specifieke stenen. Natuurlijk is het ook belangrijk om te kijken naar het formaat en dikte van de tegel. Komt u er nog niet helemaal uit? Op onze speciale inspiratiepagina staan inspiratievideo’s en voorbeeldtuinen om te laten zien wat er allemaal mogelijk is met betontegels. Ook geven we u tips over het aanleggen, legpatronen en onderhoud van tegels!

Hoe bestelt u betontegels bij Excluton?

Bent u overtuigd van betontegels en overweegt u deze te bestellen? Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. Bekijk welke betontegel uw voorkeur heeft en kies uit onze vele maten, vormen en kleuren. Nadat u bij ons een offerte heeft aangevraagd sturen wij u binnen 24 uur een reactie. Heeft u een vraag over betontegels, over onze offerte of over het leggen van uw tuin, oprit of terras? Stel ze gerust! Wij hebben ruim 45 jaar ervaring als het gaat om betontegels produceren, bewerken en leggen en helpen u graag.

Levering
Verwerkingsadvies

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie