Persbericht

Keramische tegels grijs

Met de keramische tegels grijs van Excluton legt u de mooiste sierbestrating aan, volledig naar uw wens. Onze tegels zijn de perfecte keus voor de aanleg van bijvoorbeeld:

  • Een terras of dakterras
  • Looppad door of naar uw tuin
  • Siervakken rondom beplanting of vijver

Het resultaat is een bestraat oppervlak dat recht doet aan uw tuin. U heeft bij ons keuze uit twee prachtige tegelsoorten: onze Kera Twice en onze Kera+ Light Paving keramische tegels grijs. Dit zijn ontzettend mooie, maar ook hoogwaardige tegels waarmee u lang kunt genieten van uw nieuwe terras of ander type sierbestrating. Dankzij de hoge kwaliteit van onze keramische tegels zijn ze ook uitermate geschikt voor bestrating in de openbare ruimte. Ook bestraten met de beste keramische tegels grijs? Bekijk hieronder ons assortiment.

Onze keramische tegels grijs zijn ideaal voor elke vorm van onderhoudsvriendelijke sierbestrating. Of u nu een schitterend terras, een looppad of een siervak voor ogen heeft, met onze keramische tegels realiseert u zonder twijfel het mooiste resultaat. Onze tegels passen in elk tuinontwerp én in de openbare ruimte.

Keramische tegels grijs van de hoogste kwaliteit

Met onze keramische tegels grijs haalt u hoge kwaliteit tegels in huis. Eigenschappen van zowel onze Kera Twice als onze Kera+ Light Paving keramische tegels zijn: vuilwerend, mos en algen werend, uitbloei remmend, stroef en vorstbestendig, en kleur-ondersteunend. Dankzij al deze eigenschappen heeft u weinig omkijken naar onze keramische tegels grijs, en dat merkt u dagelijks in uw tuin. U kunt extra genieten zonder er veel moeite voor te doen. Met onze tegels blijft uw oppervlak namelijk niet alleen lang schoon, maar blijft het zijn kleur en dus zijn uitstraling behouden.

Al onze keramische tegels grijs zijn bovendien lichtgewicht tegels, wat betekent dat deze 30% lichter van gewicht zijn dan bijvoorbeeld standaard betontegels. Dit zorgt ervoor dat u niet enorm hoeft te sjouwen om uw bestrating aan te kunnen leggen. Ideaal als u bijvoorbeeld een dakterras aan te leggen heeft! Wat u ook voor ogen heeft, u legt met onze keramische tegels grijs relatief eenvoudig onderhoudsvriendelijke sierbestrating aan waar u jarenlang plezier van heeft.

Geniet in de zomer van hoog voetcomfort

Met ons assortiment Kera Twice en Kera+ Light Paving keramische tegels grijs heeft u keuze uit mooie grijstinten, met ieder zijn eigen uitstraling. Hierdoor vindt u altijd tegels die passen bij de rest van uw tuin of uw woning; in contrast of juist in lijn met de omgeving. Een ander voordeel van onze keramische tegels grijs is het hoge voetcomfort: deze tegels voelen zijdezacht aan onder uw voeten. Dat betekent eindeloos veel blote-voeten-plezier in de zomer!

Bestel bij Excluton eenvoudig uw keramische tegels grijs

Kunt u ook niet wachten tot u kunt genieten van de mooiste sierbestrating? Profiteer van alle eigenschappen van onze keramische tegels grijs en leg een nieuw terras of looppad aan waar u de komende jaren van kunt blijven genieten. Bekijk ons volledige assortiment en kies de grijze tegel die past bij uw wensen en tuinontwerp. Op onze website vindt u verder ook alle producten die u nodig heeft voor het bestraten van uw oppervlak, waaronder kwalitatief voegmortel voor het leggen met voeg en zand voor de fundering.

Heeft u de juiste keramische tegels grijs en andere producten gevonden? Vraag dan direct uw offerte aan. Deze is bij ons vrijblijvend en u ontvangt binnen 24 uur reactie van onze dealer. Uw bestelling leveren wij vervolgens direct uit voorraad. Twijfelt u nog? Bekijk onze vele inspiratievoorbeelden bij onze keramische tegels grijs of stel uw vraag aan ons. Wij helpen u graag op weg.

Levering
Verwerkingsadvies
De Kera Twice tegel

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie