Persbericht

Betontegels 80x80

Bij Excluton vindt u een groot aanbod aan betontegels 80x80. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, varianten en afwerkingen. Al onze betontegels in dit formaat bieden vele voordelen, zoals:

  • Hoog van kwaliteit
  • Licht van gewicht
  • Hoog voetcomfort

Onze Soft Comfort tegels voelen ook nog eens zijdezacht aan onder de voeten door een speciale behandeling. U kunt erop rekenen dat al onze betontegels 80x80 over de juiste eigenschappen voor uw bestrating beschikken: stroef, vorstbestendig en bieden bescherming tegen mos, algen en uitbloei. Onze tegels zijn daarom ideaal voor bestrating van uw terras, looppad of openbare ruimte. Om optimaal te genieten van uw bestrating raden wij aan om de tegels te leggen met voegmortel. Zo voorkomt u dat onkruid tussen uw tegels doorgroeit.

Wat zijn de voordelen van betontegels 80x80?

Door de vele mogelijkheden van betonsteen heb je heel veel verschillende vormen en kleuren. Je hebt betontegels 80x80 in antraciet, grijs, beige, zwart, geel en wit. Vrijwel elk kleurtype is mogelijk. Daarnaast bieden wij u ook nog muurelementen van betonsteen aan. Zo kunt u uw betontegels 80x80 combineren met betonnen opsluitbanden, een betonnen trap of muurtje. Zo kun je een mooie combinatie maken van diverse soorten betonsteen. Wij bieden u tegels voor een redelijke prijs. Onze tegels gaan lang mee en zijn makkelijk zelf te leggen. Wilt u betontegels 80x80 gebruiken voor de oprit? Dan moet u er wel op letten dat de tegels minimaal zes centimeter dik zijn. Wij bieden namelijk verschillende soorten betontegels, die ieder geschikt zijn voor diverse toepassingen.

Soorten betontegels 80x80

Wij bieden u betontegels 80x80 in diverse kleuren, soorten en met verschillende bewerkingen. Betonsteen is gemaakt van een combinatie van zand, cement, grind en water. Vaak wordt daar een natuurlijke kleurstof aan toegevoegd om de tegels een eigentijds karakter te geven. Het mooie van betonsteen is dat je het op heel veel verschillende manieren kunt bewerken. Letterlijk iedere betontegel is anders en creëert daardoor een zeer diverse sfeer. Je kunt bijvoorbeeld een betontegel slijpen waardoor deze enigszins gladder wordt. Daardoor oogt de betontegel niet zo ruw en zorgt deze voor een strakke uitstraling. Betontegels 80x80 kunnen ook geborsteld worden, waardoor deze zachter worden en zijdezacht aanvoelen onder de voeten.

Daarnaast zijn er ook nog diverse bewerkingstechnieken zoals wassen of stralen. Het toepassen van diverse bewerkingen geven de tegel een unieke uitstraling. Deze “bewerkingen” zorgen ervoor dat betontegels voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Wij bieden u een divers assortiment aan betontegels 80x80. Zo zit er vast iets tussen wat u mooi vindt! Wij bieden u een overzicht van de verschillende soorten bewerkingen van onze betontegels. Neem een kijkje op de categoriepagina en vindt de betontegel die bij u past

Vrijblijvende offerte aanvragen voor betontegels 80x80?

Bent u overtuigd van uw keuze voor onze betontegels 80x80 en overweegt u deze te bestellen? Excluton biedt u de beste kwaliteit voor uw bestrating en andere toepassingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en vervolgens brengt uw lokale Excluton dealer een passende offerte uit. U kunt erop rekenen dat u binnen 24 uur een reactie heeft van onze dealer. Mocht u vragen hebben over de betontegels 80x80, stel ze dan gerust. Uiteraard helpen wij u graag.

Levering
Verwerkingsadvies

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie