Persbericht

Betontegels 50x50

Betontegels van Excluton zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, varianten en afwerkingen. De betontegels 50x50 van Excluton hebben vele voordelen, ze zijn onder andere:

  • Mos & algen werend
  • Vuilwerend en onderhoudsvriendelijk
  • Kleur-ondersteunend en uitbloei remmen

Daarnaast zijn de meesten van onze betontegels licht van gewicht, waardoor ze ideaal zijn voor het aanleggen voor een dakterras. Ze zijn te bestellen met en zonder facet. Tegels zonder facet hebben geen randje, deze worden strak tegen elkaar aan gelegd. Daarentegen hebben betontegels met facet een schuin randje. Het voordeel hiervan is dat onkruid geen kans heeft om er doorheen te glippen. Wanneer u kiest voor betontegels zonder facet dan raden we aan om gebruik te maken van voegmortel. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment betontegels 50x50 en vraag online uw offerte aan.

Benieuwd welke kleur betontegels bij jou past?

Betontegels 50x50 zijn bij Excluton verkrijgbaar in allerlei kleuren. De tegels in het zwart, antraciet en grijs zijn met name erg populair. Ook zit u bij Excluton goed voor betontegels 50x50 in de kleuren bruin, paars, beige, geel, rood, taupe, wit, blauw en groen. Daarnaast bieden wij ook een ruim aanbod aan betontegels 50x50 met diverse prints. Neem bijvoorbeeld eens onze Ibiza tegel, bestaande uit een donkere tegel met een prachtig wit patroon. Om uit te zoeken welke kleur of print nou écht bij u past raden we aan om eens onze inspiratie hoek te bezoeken. Hier vindt u allerlei voorbeeldtuinen en inspiratie video's van betontegels 50x50. We weten dat het lastig kan zijn om de kleur van bestrating te bepalen. Om u dus te helpen bij het opdoen van inspiratie, kunt u onze voorbeeldtuinen bekijken of gebruik maken van onze keuzehulp.

Betontegels 50x50

Wij bieden u een ruim assortiment aan betontegels 50x50. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren, printjes, afwerkingen en maten. Onze betontegels 50x50 zijn bijvoorbeeld prima te combineren met een ander formaat betontegels of abbeystones. Zo creëert u een uniek terras met een eigentijdse sfeer. Daarbij bieden onze betontegels 50x50 ook nog eens vele voordelen, zoals eerder al benoemd. Aanvullend op deze voordelen ontvangt u op een groot gedeelte van het betontegel assortiment een garantie van 10 jaar. Hiervoor dient u alleen de garantie te verzilveren na het aanleggen van uw terras.

Meerdere onderdelen van uw tuin opbouwen met betonsteen?

Wist u al dat u veel onderdelen van uw tuin zou kunnen opbouwen met betonsteen van Excluton? Naast betontegels 50x50 hebben we namelijk diverse stapelblokken, bloembakken of traptreden. Lees bijvoorbeeld eens onze blog waarin wordt uitgelegd hoe u een bloembak kunt maken van stapelblokken. Zo kunt u uw gehele tuin inrichten met betonsteen. Dit is economisch ook nog eens heel voordelig, aangezien de prijs-kwaliteit verhouding van betontegels zeer goed is. Neem ook eens een kijkje bij onze buitenkansjes, misschien dat u daar wel een tegel voor u vindt met korting.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor betontegels 50x50?

Denkt u erover na om betontegels 50x50 te gaan bestellen bij Excluton? Wij hebben ruim 45 jaar ervaring als het gaat om betontegels produceren, bewerken en leggen. U kunt gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt vervolgens binnen 24 uur een reactie verwachten van een Excluton dealer bij u in de buurt. Mocht u niet weten welke betontegels 50x50 geschikt zijn voor uw toepassing, dan kunt u onze handige keuzehulp gebruiken om de juiste tegels te selecteren. Mocht u daarna nog vragen hebben over onze betontegels of over onze offerte, stel ze dan gerust! Uiteraard helpen we u graag.

Levering
Verwerkingsadvies

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie