Persbericht

Betontegels 60x60

De betontegels 60x60 van Excluton zijn verkrijgbaar in diverse varianten, kleuren en afwerkingen. Onze betontegels zijn:

  • Onderhoudsvriendelijk en kleur-ondersteunend
  • Gemaakt uit eigen duurzame productie
  • Vorstbestendig

Wij bieden u betontegels in het grijs, antraciet, bruin of zwart maar ook voor meer gewaagde kleuren zoals paars, geel of taupe bent u bij Excluton aan het goede adres. Populaire afwerkingen betontegels zijn de soft comfort en de soft finish productlijnen. Betontegels zijn bij Excluton verkrijgbaar met of zonder facet. Betontegels worden met name gebruikt voor de aanleg van een terras of dakterras. Ze zijn tevens ook goed te combineren met andere tuintegels, zoals klinkers. Bekijk hieronder een greep uit ons betontegels 60x60 assortiment en vraag online uw offerte aan.

Betontegels in allerlei kleuren

Betontegels 60x60 zijn te bestellen in allerlei kleuren. Afhankelijk van uw wens en smaak kunt u de betontegels kiezen die het beste bij u passen. Vrijwel ieder kleurtype is mogelijk. Op het moment zijn met name de antraciet, grijze en zwarte betontegels erg in trek. Kijken we naar de iets gewaagdere kleuren, dan zijn met name de betontegels van taupe erg populair. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar de Noviton serie, deze zijn onder andere verkrijgbaar in de kleur taupe. Overigens wordt de Noviton serie ook wel geschaald onder betontegels met print. Door de gewichtsbesparing is de Noviton betontegels 60x60 ook zeer geschikt om te leggen op een dakterras.

Voordelen betontegels 60x60

Bij Excluton bieden wij u een ruim assortiment aan betontegels 60x60. Niet alleen zijn onze betontegels beschikbaar in een variëteit aan kleuren, maar ook in verschillende afwerkingen, maten en prints. Zo bieden wij u ook tegels met diverse prints, zoals de Noviton Ibiza of de Noviton Agadir tegels. Zo zit er vast een geschikte tegel voor u bij. Daarnaast bieden onze betontegels 60x60 ook nog eens vele voordelen. Onze tegels worden duurzaam geproduceerd. Daarbij geven wij u op de meeste van onze betontegels ook nog eens 10 jaar aanvullende garantie. Het enigste wat u hiervoor dient te doen is de garantie te verzilveren na aankoop van de tegels. Onze betontegels 60x60 zijn niet alleen duurzaam, maar ze zijn ook vuilwerend, onderhoudsvriendelijk en kleur-ondersteunend. De meesten van onze betontegels zijn van licht van gewicht, waardoor ze goed geschikt zijn voor het aanleggen van een dakterras.

De verschillende soorten afwerkingen betontegels

Betontegels 60x60 zijn bij Excluton verkrijgbaar in diverse afwerkingen. Onder andere is in de webshop te filteren op soft comfort en soft finish. De verschillen tussen de afwerking soft comfort en soft finish zijn onder andere:

  • Het voetcomfort van de soft finish betontegels is hoger
  • De soft finish betontegels hebben een hogere kleurvastheid
  • De soft finish stenen zijn onderhoudsvriendelijker
  • Vuil hecht zich minder snel aan de soft finish tegels en ze zijn beter bestand tegen mos en algen

Betontegels 60x60 bestellen bij Excluton?

Bent u van plan om betontegels 60x60 te bestellen? Wij hebben ruim 45 jaar ervaring als het gaat om betontegels produceren, bewerken en leggen. Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. U kunt vervolgens binnen 24 uur een reactie verwachten van een dealer bij u in de buurt. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste betontegels 60x60? Maak dan eens gebruik van onze handige keuzehulp om de juiste tegels te vinden. Mocht u verder nog vragen hebben over onze betontegels 60x60 of over de offerte, stel ze dan gerust! Uiteraard helpen we u graag.

Levering
Verwerkingsadvies

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie