Persbericht

Betontegels 40x80

Met de duurzame en kwalitatieve betontegels 40x80 van Excluton tovert u in een handomdraai elk oppervlak om tot bijvoorbeeld het mooiste:

  • Terras
  • Dakterras
  • Looppad

U heeft hiervoor keuze uit onze geweldige 60Plus Soft Comfort betontegels 40x80. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat u altijd een kleur vindt die passend is bij de rest van uw tuin of omgeving. Wat dacht u van strak modern zwart of zwart/grijs? Of juist opvallende brons of roodbruin tegels zoals onze Ivory en Violetto kleur? De hoge kwaliteit van onze betontegels maakt ze geschikt voor bestrating in elke omgeving, of dat nu uw tuin of de openbare ruimte is. Bekijk hieronder ons assortiment betontegels 40x80 en laat u verrassen door onze kleuren en kwaliteit.

Met onze betontegels 40x80 is het helemaal niet moeilijk om uw te bestraten oppervlak om te toveren tot iets moois. Dat komt in de eerste plaats door de moderne en warme kleuren en de hoge kwaliteit van onze tegels. Maar ook het feit dat onze betontegels 40x80 ontzettend licht van gewicht zijn, helpt bij aan het eenvoudig leggen van sierbestrating in uw tuin of de openbare ruimte.

Creëer de mooiste sierbestrating naar wens

Met onze betontegels 40x80 kunt u alle kanten op. Wilt u een groot terras aanleggen? Of wat dacht u van een of meerdere looppaden door en naar uw tuin? Ook een dakterras maakt u af met onze bijzondere 60Plus Soft Comfort betontegels. Welke vorm uw te bestraten oppervlak ook moet krijgen, met onze betontegels 40x80 creëert u altijd het mooiste resultaat. De rechthoekige vorm geeft ruimte voor een speels oppervlak waarin de ruimte tussen de tegels gelijk of juist anders is. Een strook betontegels 40x80 met grind ertussen geeft weer een andere uitstraling dan alleen die rij tegels aan elkaar. Creëer het ontwerp dat u voor ogen heeft!

De vele kleuren waar u met onze betontegels 40x80 keuze uit heeft, maken het bovendien mogelijk om uw terras, looppad of andere sierbestrating mooi aan te laten sluiten bij de rest van de omgeving. Of om juist contrast te creëren met beplanting, vijver of andere elementen in uw tuin. Wat dacht u van zwarte of zwart/grijze betontegels 40x80? Of juist onze warmere kleuren Ivory, Misto of Giallo?

Vele eigenschappen voor jarenlang (tuin)plezier

Lichtgewicht is niet het enige wat onze speciale 60Plus Soft Comfort betontegels 40x80 zo kwalitatief en perfect voor uw te bestraten oppervlak maakt. Vanzelfsprekend zijn deze tegels bijvoorbeeld stroef en vorstbestendig, want ze komen nu eenmaal buiten met alle weersinvloeden in aanraking. Ook andere eigenschappen maken ze zo geschikt voor de aanleg van terras of looppad in uw tuin of openbare ruimte. Zo zijn onze betontegels 40x80 vuilwerend, algen en mos werend en uitbloei remmend. Dat betekent simpelweg dat vuil, algen, mos en uitbloei weinig kans krijgen om uw sierbestrating aan te tasten. Zo heeft u jarenlang plezier zonder dat u echt veel omkijken naar uw oppervlak heeft. Het hoge voetcomfort van onze betontegels 40x80 doet de rest!

Bestel uw betontegels 40x80 eenvoudig bij Excluton!

Bekijk op uw gemak ons volledige aanbod betontegels en bekijk meteen ook wat er allemaal mogelijk is met onze betontegels 40x80. U vindt overal foto’s ter inspiratie voor uw eigen terras, pad of andere sierbestrating. Heeft u de juiste tegels gevonden? Dan kunt u ze in de benodigde vierkante meter opnemen in uw vrijblijvende offerte. Binnen 24 uur ontvangt u hier dan reactie op. Uw bestelling leveren we vervolgens direct uit voorraad. In ons assortiment vindt u bovendien ook alles voor de aanleg van uw sierbestrating, van zand tot voegmortel. Twijfelt u nog over uw keuze of heeft u andere vragen over onze betontegels 40x80? Wanneer u contact met ons opneemt, helpen we u graag verder.

Levering
Verwerkingsadvies

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie