Persbericht

Keramische tegels antraciet

Bij Excluton vindt u de mooiste en beste keramische tegels antraciet voor het bestraten van elk gewenst oppervlak, zoals:

  • Een terras in uw tuin of openbare ruimte
  • Één of meerdere looppaden
  • Prachtige siervakken

Voor uw sierbestrating hebben zijn onze Kera keramische tegels antraciet in alle opzichten de beste keus. Dit zijn hoogwaardige tegels voor het creëren van een schitterend oppervlak. De vele eigenschappen van onze keramische tegels, zoals zeer vuilwerend, uitbloei remmend en kleur-ondersteunend, zorgen dat u jarenlang geniet van uw sierbestrating. En wat dacht u van genieten van het allerhoogste voetcomfort? Juist al die eigenschappen maken onze keramische tegels antraciet zo geschikt voor het bestraten van oppervlakken in zowel tuin als openbare ruimte. Bekijk hieronder ons volledige aanbod.

Met onze lichtgewicht keramische tegels antraciet tovert u in een handomdraai elk oppervlak om tot een opvallend terras, looppad of dakterras. Het maakt daarbij niet uit waar uw oppervlak zich bevindt of wat u voor ogen heeft, met onze keramische tegels antraciet is alles mogelijk. Leg een groot of klein terras aan, laat uw binnenwoning overlopen in uw buitenruimte of plaats onze tegels op strategische plekken zodat u makkelijk door uw tuin kunt lopen. Onze keramische tegels antraciet zijn mooi van kleur, hebben een geweldige uitstraling en zijn gemaakt van alleen de allerhoogste kwaliteit.

De beste keramische tegels antraciet voor uw oppervlak

Onze keramische tegels antraciet zijn de perfecte keuze voor het realiseren van sierbestrating waar u weinig omkijken naar heeft. Dat komt omdat onze keramische tegels stuk voor stuk de hoogste kwaliteit hebben die u van een buitentegel mag verwachten. Niet alleen zijn ze zeer vuilwerend, mos en algenwerend en uitbloei remmend, ook is het natuurlijk ontkleuringsproces optimaal vertraagd. Hierdoor zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk en hoeft u weinig te doen om uw sierbestrating lang schoon en mooi van kleur te houden. Uiteraard kunnen onze keramische tegels antraciet prima tegen een stootje en zijn ze stroef en vorstbestendig, zodat ze vanzelf goed de winter doorkomen.

Bestraten met onze keramische tegels antraciet is bovendien niet zwaar: lichter van gewicht dan dit is niet mogelijk. Uw oppervlak omtoveren tot dakterras, terras, looppad of andere bestrating gaat bijna vanzelf! En door bestrating gaat bijna vanzelf! En door het leggen met voeg voorkomt u meteen onkruid tussen uw tegels.

Zijdezacht onder uw voeten

Onze keramische tegels antraciet hebben nog een geweldige eigenschap voor u: ze hebben het allerhoogste voetcomfort dat mogelijk is. Deze tegels zijn zodanig behandeld dat ze zijdezacht aanvoelen onder uw voeten. Hierdoor kunt u gerust lekker op uw blote voeten naar buiten! Ziet u zichzelf al in uw tuin genieten van het zonnetje op uw nieuwe terras?

Bestel uw keramische tegels antraciet nu bij Excluton

In ons assortiment vindt u verschillende soorten keramische tegels antraciet. Ook heeft u keuze uit verschillende kleurtinten, van licht tot donker. Dat is mooi, want zo kunt u precies de kleur kiezen die past bij de rest van uw tuin. Daarnaast hebben we alles wat u nodig heeft om uw bestrating met onze keramische tegels antraciet af te werken, zoals kwalitatief zand en voegmortel. Neem een kijkje in ons volledige assortiment en kies de tegels die passen bij uw tuinontwerp.

Heeft u gevonden wat u zocht? Neem alles op in uw offerte en vraag deze direct vrijblijvend bij ons aan. Onze dealer geeft binnen 24 uur reactie en na plaatsing van uw bestelling leveren we onze keramische tegels antraciet en andere producten altijd uit voorraad. U kunt hierdoor direct aan de slag met het bestraten van uw oppervlak. Wilt u juist eerst weten wat er mogelijk is met onze tegels? Bekijk de vele voorbeelden en doe inspiratie op. Neem bij twijfels of vragen gerust contact met ons op.

Levering
Verwerkingsadvies
De Kera Twice tegel

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie