Persbericht

20x30 Klinkers & stenen

Bij Excluton vindt u de mooiste klinkers 20x30 voor de aanleg van onder andere:

  • terras
  • looppad
  • oprit

U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten en kleuren klinkers. Hierdoor kunt u met deze groot formaat klinkers sierbestrating naar wens aanleggen. Het maakt daarbij niet uit of u onze klinkers 20x30 voor bestrating in uw tuin of in de openbare ruimte nodig heeft. Leg een geweldig terras aan, creëer een of meerdere looppaden of bestraat een volledige oprit. Welk oppervlak u ook wilt bestraten, het resultaat mag er met onze klinkers & stenen absoluut zijn: sierbestrating van de hoogste kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft. Benieuwd naar onze mooie klinkers 20x30? Bekijk hieronder ons assortiment.

Met onze klinkers 20x30 legt u de mooiste sierbestrating aan. Een terras, looppad of volledige oprit krijgt meer kleur en uitstraling als u een van deze klinkers gebruikt voor uw sierbestrating. U heeft voldoende keuze en onze klinkers 20x30 zorgen voor jarenlang plezier van uw sierbestrating.

Kies voor mooie kleuren

In ons aanbod klinkers 20x30 vindt u de mooiste kleuren. Wat dacht u van onze Terras-steen marrone of grezzo, voor een warme en zachte uitstraling van uw sierbestrating? Ook onze 60Plus Soft Comfort klinkers 20x30 hebben zachte kleuren, die door hun prachtige subtiele kleurtint uw oppervlak echt laten stralen. Onze Puras-tegel is een aanwinst voor elke tuin, een geweldige klinker die een prachtig contrast geeft met bijvoorbeeld uw beplanting. Deze lichtgewicht klinkers maken bestraten bovendien niet al te moeilijk, en dat is prettig. Wilt u juist minder opvallende klinkers 20x30 voor uw te bestraten oppervlak? Kies dan gewoon voor een zwarte of grijze kleur.

Leg een volledige oprit aan!

Onze 60Plus Soft Comfort klinkers 20x30 hebben niet alleen super mooie kleuren, maar zijn ook geschikt voor het bestraten van een oprit. Graaf hiervoor de ondergrond diep genoeg uit, en leg een stevige fundering om verzakkingen te voorkomen. U vindt de aanlegtips op onze website. Kies de 60Plus Soft klinkers 20x30 met de kleur die u het mooiste vindt voor de deur. In ons assortiment vindt u naast de juiste klinkers ook zand, opsluitbanden en voegmortel om uw oprit af te werken.

Groot formaat klinkers van hoge kwaliteit

Onze klinkers 20x30 zijn stuk voor stuk klinkers van de hoogste kwaliteit. Zo zijn ze speciaal behandeld om vuil, algen en mos te weren en wordt uitbloei goed geremd. Onze klinkers 20x30 verkleuren niet snel en blijven lang mooi, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe terras, looppad, oprit of andere vorm van sierbestrating. Kiest u ook nog eens voor klinkers 20x30 met een hoog voetcomfort, dan geniet u extra van uw oppervlak in de zomer! Deze klinkers voelen namelijk zijdezacht aan, ideaal om lekker met blote voeten buiten op uw terras te verblijven.

Bestel uw klinkers 20x30 bij Excluton

Bekijk ons assortiment en kies de mooiste klinkers voor uw te bestraten oppervlak. Maak uw keuze op bijvoorbeeld kleur en eigenschappen en neem de gewenste klinkers in de benodigde hoeveelheid op in uw vrijblijvende offerte; net als eventuele aanvullende producten. U ontvangt dan binnen een dag reactie. U ontvangt uw gehele bestelling direct uit voorraad, zodat u snel aan de slag kunt met uw tuinontwerp.

Heeft u nog niet voor ogen welke keuze u het beste kunt maken? Bekijk dan onze vele inspiratie voorbeelden om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden die u met ons ruime assortiment klinkers 20x30 heeft. Heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met de realisatie van uw tuinontwerp.

Levering
Verwerkingsadvies
1000145 Abbeystones 30x40x6 cm grijs/zwart 2

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie