Persbericht

Betontegels

De betontegels van Excluton zijn in alle soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Ze staan voor een strak, simpel en tijdloos design. Onze tegels zijn gemaakt uit eigen duurzame productie en zijn van hoge kwaliteit. Betonsteen is uitermate geschikt voor het aanleggen van je terras of voor een uniek design in je tuin met looppaden. Zo zijn onze betontegels ook goed te combineren met andere tuintegels, zoals onze abbeystones. Door de vele mogelijkheden van betonsteen zijn er heel veel verschillende vormen en kleuren. Daarnaast is het economisch heel voordelig want de prijs-kwaliteitverhouding van is heel goed. Ze zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn redelijk makkelijk zelf te leggen.

Wil je weten welke producten wij aanbieden op basis van jouw wensen? Doe onze online keuzehulp voor doelgericht resultaat!Start keuzehulp

Voordelen van Excluton betontegels

Door de vele mogelijkheden van betonsteen zijn er heel veel verschillende vormen en kleuren. Zo bieden wij betontegels aan in antraciet, grezzo, omber, giallo en grijs-zwart. Vrijwel ieder kleurtype is mogelijk. Daarnaast kun je kiezen tussen de verschillende bewerkingen van betonsteen. Kies je voor een gecoate tegel, een soft comfort tegel, een uitgewassen tegel of toch voor een naturel tegel? Je kunt binnen ons assortiment ook filteren op eigenschappen zoals: “geschikt voor dakterras” of “onderhoudsvriendelijk”. Dit is handig voor wanneer je op zoek bent naar specifieke stenen. De voordelen van betontegels van Excluton zijn onder andere dat ze onderhoudsvriendelijk, vorstbestendig en kleurondersteunend zijn.

Naast stenen, muurelementen en tegels bieden wij ook nog stapelblokken, bloembakken of traptreden aan van betonsteen. Eigenlijk zou je bijna elk onderdeel van je tuin kunnen opbouwen met betonsteen. Daarnaast is het economisch heel voordelig want de prijs-kwaliteitverhouding van betonsteen is heel goed. Je kunt zo je terras van betontegels combineren met een muur of trap van betonsteen. Gebruik je betontegels voor de oprit? Let er dan wel op dat de tegels minimaal zes centimeter dik zijn, anders breken ze. Onze betontegels zijn zeer duurzaam en zijn gemaakt uit eigen productie. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment en doe inspiratie op.