Persbericht

Keramische tegels 60x30

Creëer het mooiste oppervlak met de keramische tegels 60x30 van Excluton. Dit zijn de ideale tegels voor:

  • Terras of dakterras
  • Een looppad naar of door uw tuin
  • Siervakken rondom vijver of beplanting

Met onze tegels legt u eenvoudig prachtige sierbestrating aan, geheel naar uw wens, of dat oppervlak nu in uw tuin of in de openbare ruimte ligt. Bij ons heeft u keuze uit onze mooie Kera Twice keramische tegels 60x30 in verschillende kleuren. U haalt tegels van de hoogste kwaliteit in huis. Wat dacht u van eigenschappen als zeer onderhoudsvriendelijk, algen en mos werend, uitbloei remmend en kleur-ondersteunend? Onze keramische tegels blijven dankzij deze eigenschappen jarenlang schoon en mooi van kleur. Bekijk hieronder onze keramische tegels 60x30 en vind de tegels die passen bij uw tuinontwerp.

Onze keramische tegels 60x30 zijn de ideale keuze voor iedereen die de mooiste sierbestrating aan wil leggen. Of dat nu een dakterras, een prachtig terras, functionele looppaden of siervakken zijn, of een stoep of terras in de openbare ruimte. Met onze keramische tegels 60x30 creëert u altijd het mooiste resultaat. Dit zijn tegels die perfect passen in elk tuinontwerp.

Mooie kleuren keramische tegels 60x30

Bij ons vindt u keramische tegels 60x30 in verschillende kleuren, maar net wat u mooi vindt en past bij de rest van de omgeving. Wat dacht u van een modern oppervlak met de kleur Urano Grigio? Of brengt u liever binnen wat meer kleur naar buiten met onze keramische tegels 60x30 Paduc Beige? Een donkerdere kleur kan ook, met onze Kera Twice Urano Nero of Urano Beige tegels. Voor welke kleur en uitstraling kiest u?

Keramische tegels 60x30 van de hoogste kwaliteit

Natuurlijk wilt u sierbestrating aanleggen in een kleur die u mooi vindt, maar wat is er prettiger dan een oppervlak dat lang mooi en schoon blijft? Dat kan met onze keramische tegels 60x30. Onze tegels hebben de beste eigenschappen. Ze zijn onder andere zeer vuilwerend, mos en algen werend en uitbloei remmend; allemaal voor zeer onderhoudsvriendelijke sierbestrating waar u jarenlang plezier van heeft. Onze keramische tegels 60x30 zijn daarnaast behandeld om het natuurlijke ontkleuringsproces zo lang mogelijk tegen te gaan. Ook dit zorgt voor het mooiste blijvende resultaat. Onze keramische tegels 60x30 zijn bovendien veel lichter dan standaard betontegels. Dat maakt bestraten met deze tegels zoveel gemakkelijker en sneller. Leg onze keramische tegels 60x30 met voeg voor het beste resultaat en voorkom dat er onkruid tussen uw tegels groeit.

Tegels met het hoogste voetcomfort

Onze keramische tegels 60x30 hebben nog een pluspunt: het hoge voetcomfort. Onze tegels voelen zijdezacht aan onder uw voeten, zodat u lekker met uw blote voeten uw terras op kunt in de zomer. Is dat geen fijn vooruitzicht?

Bestel uw keramische tegels 60x30 bij Excluton

Geniet lang van de mooiste sierbestrating met alle hoogwaardige eigenschappen van onze keramische tegels 60x30. Bekijk hieronder ons aanbod en maak uw keuze voor de tegels voor uw te bestraten oppervlak. U vindt in ons volledige assortiment alle producten voor de bestrating van uw oppervlak, zoals funderingszand en voegmortel.

Heeft u alles gevonden wat u nodig heeft? Vraag dan direct uw vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van onze dealer. Uw keramische tegels en andere producten leveren we altijd uit voorraad, nog een pluspunt van Excluton. Twijfelt u welke tegels het beste zijn voor het realiseren van uw tuinontwerp? Bekijk de vele voorbeelden op onze website om inspiratie op te doen. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Levering
Verwerkingsadvies
De Kera Twice tegel

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie