Persbericht

Betontegels antraciet

Bij Excluton bieden wij u een ruim aanbod aan betontegels antraciet. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse maten, varianten en afwerkingen. Wij bieden u betontegels uit eigen duurzame productie van hoge kwaliteit. U kunt onze betontegels voor verschillende toepassingen gebruiken:

  • Oprit
  • Terras
  • Dakterras

Daarnaast zijn onze betontegels antraciet ook zeer goed te combineren met andere tuintegels voor het creëren van verschillende sferen. Onze betontegels zijn mos, algen en onkruidwerend. Voor een blijvend resultaat en volledige bescherming tegen onkruid raden wij u aan om de tegels met voegmortel te leggen. Wij bieden ook nog eens tegels die vorstbestendig, kalkbestendig en vlekbestendig zijn met een hoge kleurvastheid. Op onze Noviton betontegels krijgt u ook nog eens 10 jaar garantie!

Interesse in onze betontegels antraciet?

Dan bent u aan het goede adres, want wij bieden een ruim assortiment aan betontegels antraciet. Had u liever een andere kleur gewenst? Ook geen probleem, wij bieden betontegels in allerlei kleuren aan. Onze betontegels zijn ook in diverse maten, varianten en diktes te verkrijgen. Daarnaast kunt u onze betontegels antraciet ook krijgen met diverse printjes of verschillende kleur verlopen. Onze antraciet betontegels zijn van hoge kwaliteit en zijn duurzaam vervaardigd uit eigen productie.

Toepassingen Betontegels antraciet

Onze betontegels antraciet zijn geschikt voor diverse toepassingen. In ons assortiment vindt u antraciet betontegels die geschikt zijn voor het aanleggen van een terras, dakterras en oprit. Wilt u graag betontegels antraciet gebruiken voor uw oprit, dan raden wij aan om betontegels aan te schaffen met een dikte van minimaal 6 cm. Zo voorkomt u verzakkingen en kunt u optimaal en langdurig genieten van het resultaat. Maak gebruik van de handige filteropties of de keuzehulp om de juiste oprit tegels te selecteren. Deze methode kunt u ook toepassen bij het selecteren van de juiste dakterrastegel. Onze dakterrastegels zijn licht van gewicht en van 4 cm dikte. Enkele producten van 6 cm dikte zijn ook geschikt voor het aanleggen van een dakterras. Kijk hierbij echter goed of er bij het specifieke product wordt aangegeven of deze geschikt is voor het leggen van een dakterras.

De juiste betontegel kiezen

Met ons ruime aanbod aan betontegels antraciet kan het lastig zijn om een keuze te maken tussen alle verschillende betontegels. Hierbij helpen wij u natuurlijk graag. Wij raden u aan om als eerste te kijken naar de toepassingen van verschillende betontegels. Heeft u betontegels nodig voor een terras, dakterras of een oprit? Vervolgens kunt u daarop filteren via ons filtermenu. Vervolgens kunt u kiezen uit de diverse kleuren en formaten. Klinkt als veel werk? Helemaal niet! Gebruik onze handige keuzehulp om u te ondersteunen in het vinden van de juiste betontegels antraciet voor u. Of doe inspiratie op door een kijkje te nemen in ons archief met inspiratiebeelden en voorbeeldtuinen.

Betontegels antraciet bestellen?

U heeft uw juiste betontegels antraciet gevonden en wil deze graag bestellen? Ga naar het gewenste product en selecteer de gewenste hoeveelheid van het product. Vervolgens klikt u op toevoegen aan offerte. Als u vervolgens een offerte aanvraagt, dan zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur reactie hebt. U kunt volledig vrijblijvend een offerte aanvragen. Kunt u echter niet vinden waar u naar op zoek bent of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product.

Levering
Verwerkingsadvies

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie