Persbericht

Natuursteen grijs

Op zoek naar de mooiste sierbestrating? Met onze natuursteen tegels grijs bestraat u eenvoudig elk gewenst oppervlak. Zo kunt u allerlei soorten bestrating aanleggen, zoals:

  • een terras of dakterras
  • een of meerdere looppaden in of rond uw tuin
  • trap naar bijvoorbeeld een verhoogd terras

Ook een nieuwe vijver of zwembad in uw tuin werkt u mooi af met onze speciale natuursteen tegels grijs. Dat kunt u doen met de verschillende mooie vijverranden uit ons assortiment. Onze natuursteen tegels hebben een prachtig uiterlijk, waarvan uw oppervlak meteen gaat stralen. Ze hebben bovendien een uitstekende kwaliteit, zodat u extra lang van uw sierbestrating kunt genieten. Welk oppervlak u ook wilt bestraten, met onze natuursteen tegels grijs creëert u een geweldig resultaat. Bekijk hieronder ons volledige assortiment.

Geen andere tegel geeft uw oppervlak zo’n mooie, moderne uitstraling als onze natuursteen tegels grijs. Met deze tegels creëert u eenvoudig de mooiste sierbestrating, passend bij de rest van uw tuin of omgeving. In ons aanbod vindt u verschillende soorten natuursteen tegels grijs, allemaal met hun eigen functie en uitstraling.

Breng uw tuin in mediterrane sferen!

Voor wie op zoek is naar bijzondere natuursteen tegels grijs, die sfeer brengen in de tuin, zijn onze flagstones een uitstekende keuze. Deze tegels komen in allerlei formaten en geven uw oppervlak een zuidelijke, mediterrane uitstraling. Het voelt bijna alsof u zelf in Spanje of Portugal bent. Perfecte natuursteen tegels grijs, perfect voor als u nét wat anders wilt in uw tuin. U creëert met onze flagstones niet alleen een prachtig terras of looppad, maar u kunt deze natuursteen tegels ook gebruiken voor het bouwen van muurtjes of het afdekken van muurtjes van andere tegels. Deze natuursteen tegels grijs zijn bovendien verkrijgbaar in een mix van kleuren.

IJzersterke graniet tegels

Houdt u van sterke, harde natuursteen tegels grijs? Dan zijn onze President Tegels perfect voor het bestraten van terras of looppad. Dit zijn groot formaat graniet tegels van 60x60 centimeter, voor een opvallend groots oppervlak. Het voordeel van deze natuursteen tegels grijs is dat ze niet krassen en nauwelijks slijten. Dat betekent pas écht lang genieten van een mooi en schoon oppervlak. Daarom zijn deze natuursteen tegels grijs extra mooi rondom uw vijver of zwembad.

Veelzijdige Siam Bluestone tegels

Ook mooi en ijzersterk zijn onze Siam Bluestone natuursteen tegels grijs. Deze blauwsteen tegels zijn geschikt voor het bestraten van oppervlakken, maar ook voor de aanleg van verhogingen en het afwerken van sierbestrating. Zo kunt u met onze Siam Bluestone traptredes een mooie natuurstenen trap aanleggen naar uw voor- of achterdeur of een verhoogd terras. Met de Siam bluestone opsluitbanden voorkomt u verzakkingen van uw bestrating of zorgt u voor een scheiding van bijvoorbeeld gras en bestrating.

Natuursteen vijverranden

U kunt niet alleen een oppervlak bestraten met onze natuursteen tegels grijs. In ons assortiment vindt u ook mooie vijverranden voor iedereen die zijn vijver, zwembad of bloemborder op prachtige wijze wil afwerken. Onze vijverranden passen in elk tuinontwerp. Ze hebben een luxe uitstraling en beschermen het oppervlak rondom uw wateroppervlak tegen aanslag van mos en algen.

Uw natuursteen tegels grijs bestellen bij Excluton

Oppervlak bestraten of afwerken? Bekijk ons volledige assortiment natuursteen tegels grijs en geniet uiteindelijk van een ongekend resultaat. Heeft u gevonden wat u nodig heeft? Neem dan de tegels op in uw offerte en vraag deze vrijblijvend aan. U ontvangt binnen een dag reactie hierop. Uw bestelling met natuursteen tegels grijs wordt altijd uit voorraad geleverd. De realisatie van uw tuinontwerp loopt dus geen vertraging op.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Op onze website vindt u diverse tips voor de aanleg van uw sierbestrating. Voor goed advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Levering
Verwerkingsadvies
5001372 siam blue vijverrand 100x35x3 cm 2

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie

Geen producten