Persbericht

Muurelementen

Het assortiment muurelementen van Excluton is zeer groot: voor elk doeleinde een geschikt product waarbij het esthetiek en veiligheid voorop staan! Deze producten zijn in verschillende formaten verkrijgbaar: strak, getrommeld, gekliefd en met diverse structuren. Wij bieden u een ruim assortiment aan geschikt voor diverse toepassingen. Onze stapelblokken zijn bijvoorbeeld ideaal voor het maken van verhoogde borders. Daarnaast kunt u met onze stapelblokken ook ideaal een plantenbak creëren of een vijver aanleggen. Of voeg een opsluitband toe aan uw terras of looppad. Deze zorgt ervoor dat uw bestrating strak blijft liggen. Onze muurelementen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en afwerkingen bijpassend of juist contrasterend met uw bestrating. Kies bijvoorbeeld uit ons aanbod betonbanden, keerwanden of opsluitbanden en vraag online uw offerte aan!

Wilt u weten welke producten wij aanbieden op basis van uw wensen? Doe onze online keuzehulp voor doelgericht resultaat!Start keuzehulp

Voordelen van Excluton muurelementen

Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan muurelementen die geschikt zijn voor veel toepassingen. In bijna elke tuin van tegenwoordig worden constructieve muurelementen toegepast om hoogteverschillen op te vangen, plantenbakken te creëren, vijvers aan te leggen, mooie zichtlijnen te realiseren of om borders af te scheiden van het gazon of het terras. Er zijn op dit gebied ontzettend veel keuzemogelijkheden zodat u bij elk type tuintegel, houten vlonder of gebakken waalformaat een bijpassend of contrasterend muurelement kunt vinden dat uw tuin net dat beetje extra geeft. Onze muurelementen zijn van hoge kwaliteit, vriendelijk geprijsd en makkelijk te verwerken.

Met muurelementen kunt u een uniek karakter aan uw tuin geven. Muurelementen hebben niet alleen de functie om uw tuin meer sfeer en karakter mee te geven, maar ze hebben ook een lucratieve functie. Zo kunt u met betonbanden een goed kantopsluiting rondom terras of langs uw oprit leggen. Dit voorkomt dat uw bestrating verzakt en werkt het daarnaast netjes af. Onze keerwanden mogen ook zeker niet ontbreken. Deze kunt u gebruiken voor een verhoogd terras ontwerp, maar zijn ook uitermate geschikt voor het aanleggen van trappen en bloembakken. Benieuwd welke mooie creaties u kunt maken met onze muurelementen? Doe hieronder inspiratie op met enkele voorbeelden uit ons assortiment.