Persbericht

Klinkers & stenen

Met de Excluton tuinbestrating legt u de mooiste terrassen, paden en opritten aan. Met keuze uit alle soorten en maten brengt u met onze klinkers en unieke Abbeystones eenvoudig elk tuinontwerp tot leven. Onze klinkers en stenen zijn voor al uw tuinbestrating te gebruiken, maar door de hoge kwaliteit kunt u er ook oppervlaktes in de openbare ruimte mee bestraten. Dankzij ons grote assortiment vindt u altijd een klinker of steen die bij uw wensen past. Zo creëert u zonder veel moeite de juiste sfeer in uw tuin. Omdat onze tuinbestrating gemaakt is van de hoogste kwaliteit, kunt u bovendien jarenlang genieten van het mooiste resultaat. Bekijk hieronder ons assortiment klinkers en stenen en vind de perfecte bestrating!

Wilt u weten welke producten wij aanbieden op basis van uw wensen? Doe onze online keuzehulp voor doelgericht resultaat!Start keuzehulp

Voordelen van Excluton klinkers & stenen

Met onze tuinbestrating kunt u elk gewenst oppervlak bestraten. Wat dacht u van de aanleg van een prachtig terras, een mooi looppad of een karakteristieke oprit? Maar ook in de openbare ruimte bestraat u terras, stoep of plein in een handomdraai. En altijd met het mooiste resultaat. U heeft in ons assortiment keuze uit vele kleuren, van licht naar donker, en uit allerlei soorten maten en vormen. Van klein tot groot formaat, bij ons vindt u het allemaal. Door de veelzijdigheid van onze tuinbestrating kunt u meerdere patronen aanbrengen in uw bestrating en uw oppervlak nog beter laten opvallen.

Extra bijzonder zijn de Excluton Abbeystones: getrommelde stenen die geheel naar ons eigen ontwerp gemaakt zijn. Doordat onze Abbeystones getrommeld zijn, hebben deze stenen een verouderd uiterlijk gekregen. Met onze tuinbestrating geeft u uw oppervlak dan weer een unieke, karaktervolle uitstraling. Onze Abbeystones zijn van hoge kwaliteit, veelzijdig te gebruiken voor het creëren van elke sfeer en hebben een onderhoudsvriendelijk karakter. U kunt dus jaren van uw terras, looppad of oprit genieten! Wilt u weten hoe uw oppervlak eruit kan zien als u bestraat met onze tuinbestrating? Bekijk hieronder wat er aan bestrating allemaal mogelijk is en doe inspiratie op.