Persbericht

Klinkers & stenen

Met de Excluton tuinbestrating leg je de mooiste terrassen, paden en opritten aan. Met keuze uit alle soorten en maten breng je met onze klinkers en unieke Abbeystones eenvoudig elk tuinontwerp tot leven. Onze klinkers en stenen zijn voor alle soorten tuinbestrating te gebruiken, maar door de hoge kwaliteit kun je er ook oppervlaktes in de openbare ruimte mee bestraten. Dankzij ons grote assortiment vind je altijd een klinker of steen die bij jou wens past. Zo creëer je zonder veel moeite de juiste sfeer in de tuin. Omdat onze tuinbestrating gemaakt is van de hoogste kwaliteit, kun je bovendien jarenlang genieten van het mooiste resultaat. Bekijk hieronder ons assortiment klinkers en stenen en vind de perfecte bestrating!

Wil je weten welke producten wij aanbieden op basis van jou wensen? Doe onze online keuzehulp voor doelgericht resultaat!Start keuzehulp

Voordelen van Excluton klinkers & stenen

Met onze tuinbestrating kun je elk gewenst oppervlak bestraten. Wat dacht je van de aanleg van een prachtig terras, een mooi looppad of een karakteristieke oprit? Maar ook in de openbare ruimte bestraat je terras, stoep of plein in een handomdraai. En altijd met het mooiste resultaat. Je hebt in ons assortiment keuze uit vele kleuren, van licht naar donker, en uit allerlei soorten maten en vormen. Van klein tot groot formaat, bij ons vind je het allemaal. Door de veelzijdigheid van onze tuinbestrating kun je meerdere patronen aanbrengen in de bestrating en jouw oppervlak nog beter laten opvallen.

Extra bijzonder zijn de Excluton Abbeystones: getrommelde stenen die geheel naar ons eigen ontwerp gemaakt zijn. Doordat onze Abbeystones getrommeld zijn, hebben deze stenen een verouderd uiterlijk gekregen. Met onze tuinbestrating geef je het oppervlak dan weer een unieke, karaktervolle uitstraling. Onze Abbeystones zijn van hoge kwaliteit, veelzijdig te gebruiken voor het creëren van elke sfeer en hebben een onderhoudsvriendelijk karakter. Je kunt dus jaren van je terras, looppad of oprit genieten! Wil je weten hoe jouw oppervlak eruit kan zien als je het bestraat met onze tuinbestrating? Bekijk hieronder wat er aan bestrating allemaal mogelijk is en doe inspiratie op.