Persbericht

Betontegels geel

Met de betontegels geel van Excluton legt u in een handomdraai de mooiste sierbestrating aan. Deze tegels zijn ideaal voor de bestrating van onder andere:

  • Terras
  • Oprit
  • Looppaden

Met onze schitterende betontegels geel kunt u werkelijk alle kanten op: van een klein of groot terras in de tuin tot een volledige oprit voor uw woning. U kunt looppaden aanleggen naar of door uw tuin, of kiezen voor mooie siervakken naast uw beplanting, vijver of zwembad. U heeft hierbij keuze uit onze 60Plus Soft Comfort en 60Plus Soft Finish assortiment tegels met diverse formaten en meerdere geeltinten voor een ongekend mooi resultaat. Bekijk hieronder ons volledige assortiment betontegels geel en kies de soort, het formaat en de kleur die u het mooiste vindt!

Onze betontegels geel zijn moderne, hoogwaardige tegels voor elk type bestrating. Ze zijn de perfecte keus voor het bestraten van elk oppervlak. Wat u ook voor ogen heeft - een terras, een looppad of een oprit, met deze tegels realiseert u in een handomdraai uw gewenste tuinontwerp. Vanwege de hoge kwaliteit zijn onze betontegels net zo geschikt voor bestrating in de openbare ruimte. U heeft met ons ruime assortiment betontegels geel bovendien meer dan voldoende keuze om de perfecte tegels voor uw tuinontwerp te selecteren.

Kies het juiste formaat betontegels geel

U kunt kiezen voor onze 60Plus Soft Comfort of 60Plus Soft Finish betontegels geel. Deze tegels zijn in diverse formaten beschikbaar, zodat u precies kunt vinden wat u zelf mooi vindt voor uw sierbestrating en wat past bij wat u in gedachten heeft. Wat dacht u van 40x80 cm, 30x60 cm of 60x60 cm? Of het grotere 80x80 cm of 50x100 cm? Speciaal voor de aanleg van een oprit hebben we banenverband en 60x60 cm betontegels geel. Hiermee legt u een oprit aan die niet alleen stevig genoeg is voor uw auto, maar die ook op een prachtige manier opvalt.

En wilt u uw terras of looppad extra laten opvallen? Kijk dan eens naar onze geelkleurige betontegels in wildverband. Dit zijn verschillende kleine formaat tegels die u in mooie patronen kunt leggen. Zo krijgt uw sierbestrating met onze betontegels geel pas echt de uitstraling die het verdient.

Kies uw kleur geel!

U kunt niet alleen kiezen uit verschillende formaten, maar ook uit twee gele kleurtinten: Misto en Giallo. Allebei mixen ze de gele kleur met donkere tinten, zoals brons of antraciet. Elke betontegel is net anders gekleurd voor een optimaal resultaat. Met onze betontegels geel is het daarom helemaal niet moeilijk om uw terras, looppad of andere sierbestrating echt te laten opvallen.

Hoge kwaliteit betontegels geel

Met onze hoge kwaliteit betontegels geel legt u sierbestrating aan waar u jarenlang plezier van heeft, zonder veel omkijken naar uw oppervlak te hebben. Zoals al onze betontegels zijn ze stroef, vorstbestendig en onderhoudsvriendelijk. Vuil, mos en algen worden uitstekend geweerd en onze betontegels geel zijn uitbloei remmend. Dankzij alle eigenschappen van onze betontegels kunt u langdurig genieten van een schoon oppervlak met een schitterende kleur. Het aangename voetcomfort van onze betontegels zorgt ervoor dat u in de zomer lekker met uw blote voeten uw terras op kunt.

Bestel ook uw betontegels geel bij Excluton

Wilt u geweldige sierbestrating aanleggen met kwalitatieve betontegels geel? Wacht niet langer en maak uw keuze uit ons assortiment met stuk voor stuk prachtige tegels, voor een schitterend resultaat. Heeft u de perfecte betontegels geel gevonden voor in uw tuin of in de openbare ruimte? Vraag meteen uw vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur hier reactie op. U krijgt uw bestelling uit voorraad geleverd, dus u kunt altijd snel aan de slag met bestraten. Wilt u eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de vele inspiratievoorbeelden op onze website. Heeft u nog vragen? We helpen u graag verder, dus stel uw vraag aan ons.

Levering
Verwerkingsadvies

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie