Persbericht

Antraciet klinkers (& stenen)

De klinkers antraciet van Excluton zijn de perfecte keuze voor het bestraten van elk oppervlak. U kunt denken aan de aanleg van:

  • een terras
  • een oprit
  • een of meerdere looppaden door uw tuin

Het resultaat mag er zijn: een strak, modern bestraat oppervlak dat gezien mag worden! Wilt u uw oppervlak liever niet op laten vallen? Ook dat kan, want onze klinkers antraciet kunt u prima laten opgaan in de rest van uw tuin om zo één geheel te creëren. Vanwege de hoge kwaliteit zijn onze antraciet klinkers ook geschikt voor te bestraten oppervlakken in de openbare ruimte. Elke klinker of steen heeft zijn eigen uiterlijk en uitstraling, waardoor u altijd de perfecte klinkers kunt vinden. Wilt u bestraten met mooie klinkers antraciet? Bekijk dan hieronder ons assortiment.

Met onze klinkers antraciet legt u de mooiste terrassen en looppaden in uw tuin aan. Maar ook een oprit, stoep of plein bestraat u in een handomdraai, en dat met een geweldig resultaat waar u trots op mag zijn. Onze klinkers antraciet geven uw oppervlak dankzij hun kleur een prachtige en unieke uitstraling. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat u extra lang kunt genieten van het mooiste resultaat, zeker in de zomer.

Veelzijdige en hoogwaardige klinkers antraciet

U heeft in ons assortiment keuze uit klinkers antraciet in verschillende soorten en maten. Wat dacht u van betonklinkers, 60Plus Soft Comfort of Romano tegels? Dit zijn stuk voor stuk kwalitatieve klinkers die uw oppervlak tot leven laten komen. U ziet deze kwaliteit terug in de eigenschappen van onze klinkers antraciet: ze zijn stroef, zijn goed bestand tegen vorst, vuil en algen, en uitbloei wordt geremd. Onze klinkers blijven bovendien lang mooi van kleur, wat bijdraagt aan het schitterende resultaat het hele jaar door.

Bij ons vindt u vele soorten klinkers antraciet. Hierdoor kunt u eindeloos combineren en verschillende patronen in uw terras of looppad aanbrengen. Met al onze klinkers kunt u elk tuinontwerp realiseren, geheel volgens uw eigen wensen. De moderne kleur geeft uw oppervlak een schitterende uitstraling. U kunt uw oppervlak nog eens extra laten opvallen met klinkers of stenen van andere kleuren.

Geef uw oppervlak meer karakter met Abbeystones

Houdt u van klinkers antraciet met een bijzondere uitstraling? Dan zijn onze Abbeystones echt iets voor u. Dit zijn de perfecte stenen om uw oppervlak beter te laten opvallen. Doordat onze Abbeystone klinkers antraciet getrommeld zijn, hebben ze een verouderd uiterlijk gekregen. Die verouderde uitstraling past perfect bij bijvoorbeeld een natuurlijke tuin met veel beplanting. De groene beplanting is een prachtige combinatie met de antraciet kleur van uw klinkers.

Oprit bestraten met klinkers antraciet

Wilt u een oprit aanleggen? Onze klinkers antraciet zijn goed bestand tegen de belasting van een of meerdere auto’s en daarom perfect voor de aanleg van een nieuwe oprit. U vindt op onze website alle tips die u nodig heeft om uw oprit te bestraten.

Bestel uw klinkers antraciet bij Excluton

Genieten van het mooiste resultaat, het hele jaar door? Bekijk ons uitgebreide assortiment klinkers antraciet. U heeft voldoende keuze om de perfecte klinkers voor uw te bestraten oppervlak te vinden. Heeft u de klinkers antraciet gevonden die u zocht? Bestel direct de gewenste hoeveelheid en vraag uw vrijblijvende offerte aan en ontvang een snelle reactie van onze dealer. U ontvangt onze klinkers direct uit voorraad, zodat het niet lang duurt voordat u kunt genieten van uw bestrating. Twijfelt u nog en wilt u een beeld krijgen bij een bestraat oppervlak met onze klinkers antraciet? Doe dan inspiratie op met de vele voorbeelden op onze website. Wilt u zeker zijn over uw keuze? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Levering
Verwerkingsadvies
1001034 Abbeystones  20x30x6 cm Zomerbont 11

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie