Persbericht

Bruine klinkers & stenen

Bij Excluton vindt u de mooiste klinkers bruin voor het bestraten van elk oppervlak. U kunt deze klinkers in uw tuin én in de openbare ruimte gebruiken voor de aanleg van:

  • een terras
  • verschillende looppaden
  • een oprit

Ook als u een oppervlak alleen voor de sier wilt bestraten, zijn onze klinkers bruin een perfecte keuze. Ze hebben een prachtig uiterlijk, een moderne en warme uitstraling en zijn gemaakt van hoge kwaliteit. Met onze klinkers creëert u de mooiste sierbestrating. Uw terras wordt een fijne plek om te vertoeven, looppaden nodigen uit om eroverheen te lopen en uw auto staat stevig op uw oprit met onze klinkers bruin. In ons assortiment vindt u klinkers in verschillende soorten en maten. Benieuwd? Bekijk hieronder ons aanbod.

Of u nu een geweldig nieuw terras, functioneel looppad of een volledig nieuwe oprit wilt bestraten, met onze klinkers bruin kan het allemaal. De hoge kwaliteit en het prachtige uiterlijk van onze klinkers geven een perfect resultaat.

Keuze genoeg!

Met ons assortiment klinkers bruin heeft u genoeg om uit te kiezen. We hebben klinkers in verschillende formaten, soort en tinten. Wilt u groot formaat klinkers? Dan zijn onze hoogwaardige 60Plus Soft Comfort echt iets voor u. Dit zijn kwalitatieve, onderhoudsvriendelijke klinkers bruin met een mooie kleurtint. Het hoge voetcomfort zorgt voor een aangenaam gevoel als u met blote voeten over uw terras of pad loopt.

Wilt u traditionele klinkers bruin met een modern en ongekend mooi uiterlijk? Onze betonstraatstenen of Romano tegels zijn zeker de moeite waard voor de aanleg van een prachtig terras, een mooi looppad door uw tuin of langs uw huis, of een volledig nieuwe oprit.

Kies voor extra bijzondere sierbestrating

Zoekt u klinkers bruin met een intense kleur? In ons assortiment vindt u diverse gebakken waalformaten in Oud Hollandse namen. Dit zijn klinkers met een schitterende uitstraling. Het mooie is juist dat de kleuren door de jaren heen intenser worden, zodat de klinkers van uw terras, pad of oprit na verloop van tijd nog mooier worden. Voor extra kleuren vindt u bij ons gebakken waalformaten in rood-bruine kleur. Wilt u sierbestrating in een groter formaat en met een extra bijzondere uitstraling? Kijk dan ook eens bij onze getrommelde Abbeystones, verouderde stenen met karakter.

Klinkers bruin van hoge kwaliteit

Al onze klinkers bruin zijn duurzaam vervaardigd en beschikken over goede eigenschappen om lang schoon en mooi van kleur te blijven. Zo geniet u van een geweldige buitenruimte, waar die zich ook bevindt. Vooral het voetcomfort draagt bij aan het genieten in uw tuin. De hoge kwaliteit maakt onze klinkers bruin ook geschikt voor bijvoorbeeld een siervlak rondom uw vijver, zwembad of in mooi contrast met uw beplanting.

Bestel uw klinkers bruin direct bij Excluton!

Genieten van hoogwaardige sierbestrating met een prachtige uiterlijk? Bekijk ons aanbod en vindt de klinkers bruin die passen bij uw wensen en tuinontwerp. Heeft u ze gevonden? Neem ze dan in de benodigde hoeveelheid vierkante meters op in uw vrijblijvende offerte. U ontvangt binnen 24 uur reactie en u krijgt uw bestelling direct uit voorraad geleverd. Dat is het voordeel van Excluton.

Bent u nog niet zeker van uw zaak? Bij al onze klinkers bruin vindt u mooie foto's om te zien wat er allemaal mee mogelijk is. Ook leest u tips voor de aanleg van uw sierbestrating, zodat u makkelijk zelf aan de slag kunt. Mocht u ergens vragen over hebben waar u het antwoord niet op kunt vinden, dan horen we die graag. Onze experts helpen u graag op weg.

Levering
Verwerkingsadvies
1000941 Opritsteen banenverband Icey Blue 5

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie