Persbericht

Keramische tegels

Bij Excluton bieden wij u een ruim assortiment aan keramische tegels. Wij hebben keramische tuintegels in vele soorten, maten en kleuren leverbaar, zo is er voor elke wens een geschikte tegel. Onze keramische tegels worden middels geavanceerde technieken met een zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid geproduceerd. De tegel is uiterst geschikt voor vele toepassingen in uw tuin. Of u nu een terras, looppad of siervlak wilt aanleggen, bij ons vindt u altijd de juiste tegel. U kunt kiezen uit de volgende productgroepen: Kera Twice (60x60x5 cm & 45x90x5.8 cm) en de Kera full body (60x60x3 cm, 45x90x3 cm & 90x90x3 cm). Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk hieronder een selectie uit ons ruime aanbod.

Wilt u weten welke producten wij aanbieden op basis van uw wensen? Doe onze online keuzehulp voor doelgericht resultaat!Start keuzehulp

Voordelen van Excluton keramische tegels

Onze keramische tegels zijn verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en maten. Ze zijn van hoge kwaliteit en worden duurzaam geproduceerd. Voor de productie worden alleen hoogwaardige en kleurechte grondstoffen uit Italië gebruikt, dit betekent dat er geen kunstmatige kleurstoffen worden toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de tegel zijn natuurlijke tint behoudt. Daarbij bieden onze tegels vele voordelen. De tegels zijn geproduceerd met kleur-ondersteunende materialen, die het ontkleuringsproces vertragen. Hierdoor zijn onze keramische tegels zeer kleurvast. Onze keramische tegels zijn ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Door een nabehandeling en een verdichting neemt de toplaag van de tegels minder vocht en vuil op.

Onze keramische tegels zijn daarnaast ook nog eens krasvast, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Door deze eigenschappen heeft u jarenlang plezier van uw keuze. Keramische tuintegels zijn enkele jaren geleden op de Nederlandse markt geïntroduceerd wegens de goede eigenschappen. Wij bieden u diverse productgroepen met ieder hun eigen voordelen. Zo bieden wij de Kera Twice tegel, een combinatie van een betontegel met een keramische laag. Dit zorgt voor makkelijkere verwerking, terwijl u de voordelen van de tegels behoudt. Voor op het balkon bieden wij lichtgewicht keramische tegels.