Persbericht

Keramische tegels

Ontdek onze ruime collectie keramische tegels in verschillende maten voor jouw ideale buitenruimte. Of je nu een terras, looppad of dakterras wil aanleggen, wij hebben de perfecte tegel voor elke stijl en smaak. Onze hoogwaardige tegels zijn geproduceerd met geavanceerde technieken en bieden duurzaamheid en kwaliteit. Kies uit onze Kera Twice (60x60x4.8 cm, 45x90x5.8 cm & 90x90x5.8cm) en Kera Full body (60x60x3 cm & 90x90x3 cm) collecties. Bekijk hieronder een selectie van onze uitgebreide series en creëer jouw perfecte buitenruimte met onze keramische tegels van diverse formaten.

Wil je weten welke producten wij aanbieden op basis van jouw wensen? Doe onze online keuzehulp voor doelgericht resultaat!



Start keuzehulp

Voordelen van Excluton keramische tegels

Onze keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten, zodat er altijd een tegel is die past bij jouw wensen en stijl. Wij produceren onze tegels op een duurzame manier met hoogwaardige en kleurechte grondstoffen. Hierdoor behouden onze tegels hun natuurlijke tint en blijven ze lang mooi.

Onze keramische tegels hebben vele voordelen, waardoor ze een goede keuze zijn voor jouw project:

Ze zijn zeer kleurvast dankzij kleur-ondersteunende materialen die het ontkleuringsproces tot een minimum beperken.
Ze zijn krasvast en zuur- en zoutbestendig, waardoor ze perfect zijn voor buitengebruik.
Ze zijn onderhoudsvriendelijk dankzij een nabehandeling en verdichting die ervoor zorgt dat de toplaag geen vocht en vuil opneemt.

Wij bieden verschillende productgroepen met ieder hun eigen voordelen, zodat er altijd een tegel is die past bij jouw specifieke situatie.

Kera Twice tegel: een combinatie van een betontegel met een keramische laag voor makkelijkere en goedkopere verwerking zonder verlies van voordelen.

Lichtgewicht keramische tegels: perfect voor gebruik op het balkon en dakterras.

Met onze keramische tegels heb je jarenlang plezier van jouw keuze. Wij staan garant voor de hoge kwaliteit van onze tegels en bieden een uitstekende service. Ben je geïnteresseerd in onze keramische tegels en wil je meer informatie? Neem dan nu contact met ons op en wij helpen je graag verder!