Persbericht

Klinkers

Excluton biedt u een groot assortiment klinkers in talloze kleuren, maten en bewerkingen. Met jarenlange ervaring en eigen productie werken wij altijd naar topkwaliteit producten. Tijdens ons eigen productieproces zorgen wij ervoor dat duurzaamheid en kwaliteit altijd voorop staan. Door ons grote assortiment klinkers is er voor ieder type tuin de juiste klinker beschikbaar, zoals:

  • Dikformaat
  • Waaltjes
  • Romano
  • Romano Punto
  • Betonstraatstenen

Excluton klinkers zijn voor al uw tuinbestrating te gebruiken. Leg een mooi patroon voor een terras of maak een mooi looppad door uw tuin heen. Bekijk het grote aanbod hieronder en vind de klinkers die het best passen bij uw ideale tuinontwerp. 

Toepassingen klinkers

Klinkers worden veelal gebruikt in de wegenbouw door het duurzame en sterke karakter van deze soort bestrating. Door dit duurzame en slijtvaste karakter worden klinkers ook vaak gebruikt voor sierbestrating. Doordat klinkers een dik bestraat oppervlak creëren, is deze soort sierbestrating uiterst geschikt om een oprit mee te bestraten. Ook worden deze stenen vaak gebruikt om looppaden te creëren door een tuin heen of om een terras met mooie patronen aan te leggen. Door de rechthoekige vorm van klinkers kunnen er verschillende soorten verbanden worden aangelegd. Verbanden hebben twee verschillende soorten doeleinden; het aanzicht van het aangelegde straatwerk en de samenhang van de bestrating. Bekijk onze informatiepagina voor alle legpatronen en verbanden om te kijken welk verband het meest geschikt is voor uw sierbestrating.

Aanleggen van klinkers

Voor het aanleggen van sierbestrating met klinkers is het raadzaam om van tevoren een aanlegplan uit te werken. Het is van belang dat de gekozen sierbestrating goed aansluit op uw wensen, behoeften en het gebruik van de bestrating. Naast het kiezen van de juiste sierbestrating is het aanleggen minstens net zo belangrijk. Denk goed na over de afwatering, fundering en het aanleggen van de bestrating. Om jarenlang van uw nieuwe klinkers te genieten, is het van belang dat de bestrating goed is aangelegd. Om ongelijkmatige verzakkingen te voorkomen adviseren wij u om zorgvuldig een goed aangeschreven stratenmaker te kiezen. Naast het aanleggen is het belangrijk om goede en duurzame materialen te gebruiken voor de aanleg van de sierbestrating. Gebruik bijvoorbeeld goede opsluitbanden met een minimale afmeting van 8x20x100 voor het opsluiten van uw oprit of opsluitbanden met een minimale afmeting van 8x20x100 voor het opsluiten van tuinpaden en terrassen. Bekijk onze informatiepagina met aanlegtips voor meer informatie over het aanleggen van sierbestrating met klinkers.

Klinkers van Excluton

Doordat Excluton klinkers volledig zelf produceert, kan de kwaliteit en duurzaamheid van de producten altijd worden gegarandeerd. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en de duurzaamheid van de producten. Door een intensieve keuring van de producten, wordt een unieke kwaliteit van Excluton klinkers gegarandeerd. Daarnaast is het productieproces van Excluton bekroond met een zilveren Cradle to Cradle certificaat. Om dit certificaat te bemachtigen wordt het volledige productieproces getoetst op duurzaamheid en zijn er verschillende aanpassingen gedaan in het productieproces. Dit certificaat betekent dus dat wij uiterst duurzaam produceren.

Klinkers bestellen bij Excluton

Het bestellen van klinkers is bij Excluton erg eenvoudig. Kies de meest geschikte sierbestrating bij ons op de site, selecteer de juiste benodigde hoeveelheid van deze sierbestrating. Vervolgens kunt u eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons op de site. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie op uw offerte. De levering van uw producten zal plaatsvinden door een Excluton dealer bij u in de buurt. Heeft u nog vragen over de keuze van uw sierbestrating of heeft u hulp nodig bij het invullen van de offerte? Onze productspecialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het bestelproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Bent u er nog niet helemaal uit over welke klinkers het meest geschikt is voor uw ontwerp? Bekijk dan eens onze inspiratie pagina, op deze pagina staan talloze voorbeeldtuinen waarin Excluton sierbestrating producten zijn gebruikt.

Levering
Verwerkingsadvies
3002066 Betonklinker grijs_4

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie