Persbericht

Grijze klinkers (& stenen)

Met de grijze klinkers van Excluton legt u de mooiste sierbestrating aan. Onze klinkers zijn ideaal voor onder andere:

  • klein of groot terras
  • een of meerdere looppaden
  • een volledig nieuwe oprit

Met onze grijze klinkers legt u niet alleen de mooiste terrassen en looppaden in uw tuin aan. U bestraat ook in een handomdraai een oprit, stoep of plein met onze klinkers. Wat dacht u van een klein terras naast uw vijver of een looppad richting uw voordeur? Met onze grijze klinkers legt u altijd sierbestrating aan waar u trots op kunt zijn en dat oprecht gezien mag worden. Onze klinkers hebben een moderne uitstraling en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Benieuwd naar onze klinkers? Bekijk hieronder ons assortiment en de vele inspiratie voorbeelden.

Met onze grijze klinkers bestraat u met gemak elk soort oppervlak, of u nu een terras, looppad of oprit aan te leggen heeft. Maar ook bijvoorbeeld een stoep, siervlak of pad naar of langs uw huis legt u met onze klinkers eenvoudig aan. U creëert hiermee een oppervlak met een prachtige uitstraling, eentje waar u lang van kunt genieten.

Ruim assortiment grijze klinkers

Onze grijze klinkers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wilt u klein formaat klinkers voor bijvoorbeeld een klein terras of oprit? Kies dan voor onze grijze betonstraatsteen of betonklinkers. Een donkere kleur kan ook, met onze betonstraatsteen grijs/zwart. Een wat groter formaat grijze klinkers zijn onze Romano tegels, van 11x33 cm. Dit zijn mooie tegels voor sierbestrating met net dat beetje extra uitstraling. Wilt u echt groots uitpakken? Dan hebben we grotere formaat grijze klinkers: Terras-steen (20x30 cm), bisschopsmuts (21x29 cm) en 60Plus Soft Comfort tegels (40x30 cm). Hiermee tovert u eenvoudig elk oppervlak om tot bijvoorbeeld het mooiste terras.

Mogelijkheden genoeg!

Met onze grijze klinkers kunt u alle kanten op. Een klein of groot terras, een smal of breed looppad, een pad naar uw voordeur, een volledige oprit of sierbestrating in de openbare ruimte; alles is mogelijk. U kunt onze grijze klinkers recht leggen, maar ook verschillende patronen aanhouden. Al onze klinkers zijn makkelijk te verwerken, zodat u op eenvoudige wijze elk oppervlak naar wens bestraat.

Klinkers van hoge kwaliteit

Onze grijze klinkers zorgen voor een prachtige uitstraling van uw te bestraten oppervlak. Het resultaat mag er zijn: mooie sierbestrating waar u jarenlang plezier van heeft. Om dat resultaat te bereiken hebben al onze grijze klinkers een hoge kwaliteit. Ze zijn behandeld om vuil, mos, algen en uitbloei weinig kans te geven. Ook zijn onze klinkers onderhoudsvriendelijk, zodat u amper omkijken heeft naar uw sierbestrating. Door de hoge kwaliteit van onze grijze klinkers kunt u gewoon lekker genieten van uw nieuwe terras, looppad(en) of oprit. Veel van onze klinkers hebben daarnaast een hoog voetcomfort. Dat betekent dat u in de zomer lekker met uw blote voeten over uw terras of looppad kunt lopen. Een goed vooruitzicht!

Grijze klinkers bestelt u bij Excluton

Wilt u een prachtig nieuw terras, looppad of oprit aanleggen met de mooiste grijze klinkers? Bekijk ons assortiment en vind de klinker voor uw oppervlak. Gevonden? Bereken het benodigde aantal vierkante meters en neem de gekozen grijze klinkers op in uw vrijblijvende offerte. Binnen 24 uur ontvangt u hierop reactie en u krijgt de benodigde klinkers direct uit voorraad geleverd. Dat is het voordeel van Excluton.

Wilt u meer zien van onze grijze klinkers? Bekijk dan de vele voorbeelden bij onze producten om een idee te krijgen van de mogelijkheden en de uitstraling van onze klinkers. Advies nodig of meer weten? Stel dan uw vraag, wij helpen u graag verder.

Levering
Verwerkingsadvies
1000101 Abbeystones Ivory 5x20x7 cm_3

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie