Persbericht

Wildverband klinkers & stenen

Onze klinkers wildverband zijn de perfecte keuze voor de bestrating van elk gewenst oppervlak, waar dat oppervlak zich ook bevindt. Op eenvoudige wijze tovert u uw te bestraten oppervlak om in:

  • het mooiste terras
  • prachtige looppaden door of langs uw tuin
  • siervakken tussen uw beplanting

Onze klinkers zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit, waardoor ze ook geschikt zijn voor bestrating in de openbare ruimte. In een handomdraai creëert u de mooiste bestrating, volledig naar uw eigen wensen. Het mooiste aan onze klinkers wildverband is dat u klinkers van verschillende formaten krijgt. U kunt hierdoor patronen in uw bestrating aanbrengen voor een oppervlak met meer karakter.

Wilt u uw oppervlak ook bestraten met onze veelzijdige en kwalitatieve klinkers wildverband? Bekijk hieronder ons assortiment.

Met onze klinkers wildverband brengt u elk tuinontwerp tot leven. U kunt hiermee de mooiste terrassen, verschillende looppaden en ook prachtige decoratieve oppervlakken aanleggen. Met ons assortiment klinkers wildverband kunt u werkelijk alle kanten op.

Creëer het mooiste resultaat

Onze klinkers wildverband zijn de perfecte keuze voor de aanleg van een terras, een looppad door uw tuin of bijvoorbeeld een siervlak in uw tuin. Het maakt niet uit wat u in gedachten heeft, met onze klinkers kan het allemaal. Ook wanneer u een groter oppervlak wilt bestraten. Onze klinkers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren: van donkere, moderne kleuren tot lichtere, warme kleuren. U vindt bij ons dus altijd klinkers wildverband die passen bij wat u in gedachten heeft, en bij de rest van uw tuin. Door de verschillende formaten klinkers kunt u bovendien allerlei patronen aanbrengen bij de bestrating van uw oppervlak. Met deze patronen creëert u vervolgens een unieke uitstraling van uw terras of looppad. Het resultaat is een oppervlak dat door iedereen gezien mag worden.

Klinkers wildverband met verouderde uitstraling

Onze klinkers wildverband zijn extra mooi doordat u ze in verschillende patronen kunt leggen. Dat geeft uw oppervlak zijn eigen karakter. Wilt u een oppervlak met nog meer uitstraling creëren? Kies dan voor onze Abbeystones: klinkers wildverband met een verouderd uiterlijk. Onze Abbeystones hebben een karakteristiek uiterlijk, en dat geldt dan ook voor uw te bestraten oppervlak. U heeft ook nog eens keuze uit meerdere kleuren. Wat dacht u van klinkers wildverband in de warme kleuren Toscaans of Zomerbont? Donkerdere kleuren hebben we ook voor u. Dat zijn zwart, grijs/zwart, Giallo, Grigio en Ivory. Stuk voor stuk zijn dit allemaal kleuren die uw te bestraten oppervlak de uitstraling geven die het verdient.

Lang genieten van klinkers wildverband

Onze klinkers wildverband zijn stroef, vorstbestendig en makkelijk te onderhouden. Dat betekent dat u lang kunt genieten van de uitstraling van uw oppervlak.

Klinkers wildverband bestellen bij Excluton

In ons assortiment vindt u klinkers die voldoen aan uw wensen en passen bij uw tuinontwerp. Heeft u uw keuze gemaakt? Neem dan de benodigde hoeveelheid vierkante meter op in uw offerte en ontvang binnen 24 uur reactie van onze dealer. Het grote voordeel is dat u daarna binnen korte tijd met de bestrating van uw oppervlak kunt beginnen. U ontvangt onze klinkers wildverband namelijk allemaal direct uit voorraad.

Wilt u zien wat er mogelijk is met onze klinkers en andere tegels? Doe inspiratie op met de vele voorbeelden die u op onze website vindt. Ook leest u meer informatie over het bestraten en het onderhoud van uw oppervlak. Heeft u na het lezen van onze tips nog vragen, over onze klinkers wildverband of uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

Levering
Verwerkingsadvies
1000145 Abbeystones 30x40x6 cm grijszwart

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie