Persbericht

(Dak)terras klinkers & stenen

U vindt bij Excluton kwalitatieve en bijzondere klinkers en stenen voor het aanleggen van het mooiste terras in uw tuin. Daarnaast zijn onze terras klinkers geschikt voor een dakterras of voor bestrating in de openbare ruimte. U heeft keuze uit verschillende soorten, bijvoorbeeld:

  • betonstraatstenen
  • getrommelde Abbeystones
  • Oud Hollandse gebakken waalformaten

Elke klinker uit ons assortiment heeft zijn eigen unieke uiterlijk, wat doorwerkt in de uitstraling van uw oppervlak. Zo creëert u met onze terras klinkers een bijzonder terras, wat een aanwinst is voor uw tuin en waar u jarenlang plezier van heeft. U vindt bij ons de mooiste stroeve, vorstbestendige en duurzame terras klinkers van een hoge kwaliteit, in verschillende soorten, formaten en diktes. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment.

Onze terras klinkers zijn de beste keuze als u een nieuw terras wilt aanleggen. Ze hebben een prachtig uiterlijk, geven uw oppervlak een unieke uitstraling en zijn van de hoogste kwaliteit. Met onze duurzame terras klinkers kunt u extra lang genieten van het mooiste resultaat.

Terras klinkers naar ieders smaak

Bij Excluton vindt u een ruim assortiment terras klinkers, zodat het niet moeilijk is om een klinker te vinden die aan uw wensen voldoet. Wat dacht u van onze sierlijke Romano tegels of Puras tegels in lichte of donkere kleur? Onze Betonstraatstenen, (halve) Betonklinkers en Terras-stenen zijn een moderne verschijning en geven uw terras net dat beetje extra mee.

U laat uw oppervlak opvallen door contrasterende kleuren te kiezen ten opzichte van de rest van uw tuin. In ons assortiment terras klinkers heeft u keuze uit standaard en meer opvallende kleuren, zoals Antraciet, Bruin, Geel, Rood en Paars.

Geef uw terras meer karakter

Houdt u van terras klinkers met een wat verouderd uiterlijk? Dan zijn onze eigen Abbeystones een uitstekende keuze. Dit zijn de perfecte stenen voor een oppervlak met meer karakter. De stenen zijn getrommeld, waardoor ze een verouderd uiterlijk hebben gekregen. Mooi voor bijvoorbeeld een natuurlijke tuin met veel beplanting, waar uw terras vanzelf opgaat in de omgeving. Onze Abbeystones zijn verkrijgbaar in vele, opvallende en minder opvallende kleuren. Wanneer u nog meer variatie wilt, kiest u voor Abbeystones in wildverband. Dan krijgt u stenen van verschillende afmetingen.

Bekijk ook eens onze serie Oud Hollandse gebakken waalformaten. U herkent ze aan de namen van steden. Dit zijn tijdloze gebakken terras klinkers, perfect voor het bestraten van een groot oppervlak in uw tuin. Onze gebakken klinkers hebben een bijzondere eigenschap: door de jaren heen worden de kleuren intensiever en gaat uw terras meer leven.

Genieten in de zomer!

Om lang van uw terras te kunnen genieten, hebben al onze terras klinkers de best mogelijke eigenschappen: onderhoudsvriendelijk, vuilwerend en kleur-ondersteunend. Ook aan voetcomfort hebben we gedacht, want u wilt natuurlijk wel in de zomer op blote voeten over uw terras kunnen lopen. Onder andere onze 60Plus Soft Comfort terras klinkers hebben dit aangename comfort. Deze klinkers zijn bovendien verkrijgbaar in bijzondere kleuren voor een nog mooier resultaat.

Terras klinkers kopen? Profiteer van de voordelen van Excluton

Wilt u een prachtig nieuw terras aanleggen dat past bij uw wensen en de rest van uw tuin? Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte klinker voor uw terras. Neem eenvoudig de benodigde hoeveelheid terras klinkers op in uw offerte. U ontvangt hierop binnen 24 uur reactie van onze dealer. We leveren al onze klinkers, stenen en tegels direct vanuit voorraad. U kunt dus altijd snel aan de slag met het bestraten van uw nieuwe terras.

Weet u niet welke terras klinkers het mooiste zijn voor uw tuinontwerp? Onze inspiratie video’s, blog en tuinmagazine bieden mogelijk al uitkomst. Mocht u nog vragen hebben of twijfelen over een klinker, stel ze gerust aan ons. Wij helpen u graag op weg.

Levering
Verwerkingsadvies
1001034 Abbeystones3 Zomerbont 20x30x6

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie