Voorbeeldtuinen

Het uitkiezen van de juiste bestrating voor uw tuin kan een moeilijke klus zijn. Wij horen vaak vragen terugkomen als: Wat past wel bij mijn smaak en wat juist niet? Welke combinaties van beplanting en bestrating geven een strak en luxe uiterlijk en welke combinaties vormen juist een landelijk uiterlijk?

Het aanleggen van sierbestrating kan op veel verschillende manieren, met verschillende soorten steen en kleuren steen gebeuren. Elke steen of tegel kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Ook zijn er talloze combinaties van verschillende steensoorten en steentypes te bedenken. Leg bijvoorbeeld een terras aan met grote tegels van 60x60 cm en creëer vlakken met waalformaat klinkers om de grote oppervlakten te breken. De tegels en klinkers van Excluton zijn ook in verschillende legpatronen te leggen. Op de foto's van onze voorbeeldtuinen vindt u niet alleen meerde soorten producten, maar u vindt ook de verschillende legpatronen en toepassingen. Zo kunt u de meest geschikte producten vinden voor het aanleggen van uw ideale sierbestrating.

Om u te helpen bij de keuze van de steen of tegel die precies in het plaatje past, heeft Excluton een groot archief met voorbeeldtuinen aangelegd. In de foto's van de voorbeeldtuinen staat aangegeven welke tegels of stenen zijn gebruikt voor het aanleggen van de bestrating in de voorbeeldtuin. Komt u er na het zien van de foto's van onze voorbeeldtuinen nog niet uit? Bekijk dan ook eens onze inspiratie video's.

Betontegels

Keramische tegels

Natuursteen tegels

Klinkers & stenen

Muurelementen

Split, grind & zand