Persbericht

Oprit klinkers & stenen

Voor het aanleggen en bestraten van een oprit vindt u bij Excluton de beste en mooiste oprit klinkers. U heeft bij ons keuze uit alle soorten en maten oprit klinkers, zoals:

  • Betonklinkers
  • Betonstraatstenen
  • 60Plus Soft Comfort tegels.

Met al deze klinkers legt u een sterke oprit aan, waar u veelvuldig gebruik van kunt maken. Vanwege de hoge kwaliteit van onze oprit klinkers kunt u ze ook gebruiken voor het bestraten van een oprit of parkeerplaats in de openbare ruimte. Met onze klinkers tovert u eenvoudig elk oppervlak om tot een prima plek om uw auto neer te zetten.

Laat u verrassen door ons ruime assortiment klinkers & stenen, waarbij u genoeg keuze heeft om de klinkers te vinden die passen bij de uitstraling die u zoekt.

Oprit klinkers in alle soorten en maten

Alleen met de juiste oprit klinkers legt u een prachtige oprit aan waar u jarenlang plezier van heeft. Bij ons vindt u daarom kwalitatieve oprit klinkers in alle soorten en maten. Dat helpt u bij het vinden van de juiste bestrating voor uw nieuwe oprit. Zo heeft u keuze uit kleine of grote klinkers, zoals onze smalle Betonstraatstenen en Betonklinkers of onze veel grotere Bisschopsmutsen en 60Plus Soft Comfort oprit klinkers. Ook in kleur valt er genoeg te kiezen: zwart, antraciet, grijs, bruin of intensere kleuren als geel, rood of paars.

Wilt u bijzondere bestrating voor uw oprit, waarmee u uw oprit pas echt kunt laten opvallen? Kijk dan eens naar onze gebakken waalformaten met Oud Hollandse namen. Dit zijn smalle oprit klinkers die een tijdloos uiterlijk hebben en waarbij de intensiteit van de kleur door de jaren heen alleen maar toeneemt.

Kwaliteit die nodig is voor bestrating oprit

Onze oprit klinkers zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit, om te kunnen voldoen aan de belasting die auto’s geven op het oppervlak. Ze zijn dus in het bijzonder geschikt voor de aanleg van uw oprit. Daarnaast zijn al onze oprit klinkers stroef, duurzaam en ze zijn vorstbestendig, zodat ze de winter goed doorkomen. Oprit klinkers als onze gebakken waalformaten zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en blijven dankzij hun eigenschappen ook nog eens lang schoon en mooi van kleur. Ideaal als u van uw oprit echt het visitekaartje van uw woning wilt maken.

Uw oprit aanleggen

Met onze oprit klinkers is een nieuwe oprit aanleggen heel eenvoudig. Uiteraard dient u wel eerst een stevig fundament te leggen. Vanwege de zware belasting van auto’s moet u de ondergrond diep genoeg uitgraven. Hanteer daarvoor een fundering van 30 tot 40 centimeter en tel de dikte van de oprit klinkers hierbij op. Bij elke klinker staat deze dikte aangegeven. Die ligt voor de verschillende oprit klinkers tussen 6 en 9 centimeter. Met een goede fundering voorkomt u verzakkingen van uw oprit. Ook voor het maken van deze fundering hebben we de juiste producten, zoals kwalitatief goed FundiKing zand. Om het geheel netjes af te maken, gebruikt u een opsluitband met als minimale afmeting 8x20x100 centimeter.

Bestel uw nieuwe oprit klinkers bij Excluton

Onze oprit klinkers zijn stuk voor stuk de mooiste stenen voor de aanleg van een oprit. Wat u ook voor ogen heeft, in ons assortiment vindt u altijd precies wat aan uw wensen en eisen voldoet. Weet u welke klinkers uit ons uitgebreide assortiment u voor uw oprit wilt hebben? Neem dan de benodigde hoeveel vierkante meter aan oprit klinkers op in uw vrijblijvende offerte, en neem meteen de producten voor de aanleg van uw oprit hierin mee. Op onze website vindt u voldoende tips om zelf uw oprit aan te leggen. Heeft u nog vragen over een van onze klinkers & stenen of twijfelt u bijvoorbeeld tussen twee klinkersoorten? Laat het ons weten, dan helpen wij u graag verder.

Levering
Verwerkingsadvies
1001034 Abbeystones  20x30x6 cm Zomerbont 12

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie