Persbericht

Keramische tegels 60x60

Bij Excluton vindt u geweldige keramische tegels 60x60, gemaakt van de hoogste kwaliteit. Met deze tegels legt u de mooiste sierbestrating aan, waaronder:

  • Een terras
  • Een dakterras
  • Looppaden naar of door uw tuin

Met onze keramische tegels 60x60 creëert u een geweldig resultaat: een oppervlak dat echt gezien mag worden. Dat kan dankzij de uitstraling en verschillende kleuren, maar ook de hoge kwaliteit van onze Kera Twice en onze Kera+ Quite Light Paving keramische tegels dragen daaraan bij. Deze tegels zijn onder andere zeer onderhoudsvriendelijk, kleur-ondersteunend en vuilwerend. Uw sierbestrating blijft hierdoor lang schoon en mooi. Dankzij het hoge voetcomfort kunt u in de zomer heerlijk op blote voeten van uw terras genieten! Bekijk hieronder ons volledige assortiment keramische tegels 60x60 en kies de kleur die bij u past.

Onze keramische tegels 60x60 zijn de perfecte keus voor iedereen die de mooiste sierbestrating aan wil leggen, zonder daar veel omkijken naar te hebben. Onze tegels hebben hiervoor de allerbeste eigenschappen. Ons assortiment keramische tegels 60x60 is bovendien zo uitgebreid dat u volop keuze heeft uit kleur en gewenste uitstraling van uw te bestraten oppervlak. Ook als dat oppervlak in de openbare ruimte ligt.

Kies uw kleur!

Onze bijzondere keramische tegels 60x60 zijn verkrijgbaar in twee soorten en diverse kleuren. Juist door de verschillende kleuren vindt u altijd een keramische tegel die past in uw tuinontwerp. Wat dacht u van een moderne uitstraling, met een kleur die subtiel opvalt, zoals zwart of grijs? Wat meer kleur kan ook, want we hebben deze kleuren in verschillende tinten. Of wat dacht u van beige of taupe? Blauw misschien? Wilt u uw oppervlak pas echt laten opvallen, dan moet u zeker voor onze keramische tegels 60x60 Multicolor kiezen, voor een kleurrijk resultaat dat overal passend is.

Onderhoudsvriendelijke sierbestrating

Onze keramische tegels 60x60 hebben de allerbeste eigenschappen die u van een tuintegel mag verwachten. Deze tegels hebben alles: onderhoudsvriendelijk, vuilwerend, mos en algen werend, uitbloei remmend, stroef en vorstbestendig, en kleur-ondersteunend. Dat betekent dat uw sierbestrating tegen een stootje kan, niet snel vuil wordt en prima beschermd is tegen andere invloeden van buitenaf. Ook zijn onze keramische tegels 60x60 kleurvast, zodat u extra lang van de schitterende uitstraling van uw oppervlak kunt genieten. U hoeft hier dankzij de vele eigenschappen van onze keramische tegels maar weinig voor te doen!

Terras met hoog voetcomfort

Wilt u graag een (dak)terras aanleggen met onze keramische tegels 60x60? Dan is het goed te weten dat onze tegels het allerhoogste voetcomfort bieden. De tegels voelen zijdezacht aan onder uw voeten, en dat betekent dat u lekker met blote voeten uw terras op kunt in de zomer. Onze keramische tegels 60x60 zijn bovendien veel lichter dan gewone betontegels, waardoor u niet veel hoeft te sjouwen en u uw oppervlak eenvoudig bestraat.

Bestel nu uw keramische tegels 60x60!

Bekijk ons assortiment keramische tegels 60x60 en ga op zoek naar de tegel en kleur die bij uw tuinontwerp past. Vervolgens kunt u de benodigde hoeveelheid vierkante meter aan tegels opnemen in een vrijblijvende offerte. Ook alle andere benodigdheden voor het bestraten van uw oppervlak met onze keramische tegels 60x60, zoals zand en voegmortel, kunt u meteen in uw offerte opnemen. U ontvangt hier binnen 24 uur reactie op van ons. Uw bestelling leveren wij dan uit voorraad, zodat u snel aan de slag kunt met uw sierbestrating.

Op onze website vindt u meerdere inspiratievoorbeelden, mocht u nog niet zeker zijn van uw keuze voor de gewenste keramische tegels 60x60. Ook aanlegtips vindt u hier. Twijfelt u nog of heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Levering
Verwerkingsadvies
De Kera Twice tegel

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie