Persbericht

Cloud

De tuintegels uit de serie Cloud zijn verkrijgbaar in het formaat 60x60x4 cm. Cloud tuintegels worden met de nieuwste machines en technieken geproduceerd zodat de kwaliteit gewaarborgd kan worden.Cloud tuintegels zijn de perfecte keus voor het aanleggen van terrassen, looppaden en dakterrassen. 

Met de betontegels uit de serie Cloud is elk terras, looppad of dakterras eenvoudig tot een pronkstuk te maken! Cloud tuintegels zijn eenvoudig te verwerken en zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren met een prachtige nuancering.

Voor elke tuinstijl of tuinwens hebben wij wel een passende kleur binnen de serie Cloud. Bekijk hieronder ons complete assortiment Cloud tuintegels voor alle beschikbare kleuren.

Formaat

De tuintegels uit de serie Cloud zijn verkrijgbaar in het zeer populaire en trendy formaat 60x60x4 cm. Door creatief om te gaan met vormen of legpatronen is het mogelijk je tuin een geheel eigen “twist” te geven! 

Kleuren

De “nieuwkomers ”Icey Blue en Corten zijn helemaal van deze tijd! Modern, trendy en zeer zeker anders dan anders. Maar vergeet onze Cloud Grijs/Zwart of Cloud Grezzo zeker niet goed te bekijken; want dat zijn de meest populaire kleuren van dit moment.

Naast de nieuwkomers Icey Blue en Corten en de populaire kleuren Grijs/Zwart en Grezzo hebben wij nog vijf rustiger kleuren; Violetto, Grigio, Giallo, Misto en Ivory die zeer zeker de moeite zijn!

Kwaliteit

Cloud tuintegels zijn duurzaam geproduceerde tuintegels van hoge kwaliteit. De aandacht en zorg die wij tijdens het productieproces, het verpakken en transporteren geven aan de tuintegels Cloud waarborgen lang tuinplezier. Cloud tuintegels zijn stroef, vorstbestendig, eenvoudig te onderhouden, hebben een eerste bescherming tegen mos en algen zodat deze eenvoudig te verwijderen zijn én zijn uitbloei remmend geproduceerd. Dankzij deze eigenschappen kun je lang genieten van je terras, looppad of dakterras. 

King Assistant Voegmiddel Premium of Plus

Vraag tuineigenaren naar het vervelendste tuinklusje en in de meeste gevallen krijg je te horen; onkruid tussen de tegels verwijderen... Excluton heeft hiervoor de perfecte oplossing! King Assistant Voegmiddel Premium of King Assistant Voegmiddel Plus. 

King Assistant Voegmiddel Premium en Plus zijn uithardende, waterdoorlatende voegmiddelen en zijn eenvoudig aan te brengen. Verkrijgbaar in 6 kleuren en dus altijd passend bij één van de kleuren uit de serie Cloud. Ook nooit meer onkruid tussen je tuintegels? Kies dan voor King Assistant Voegmiddel!

Cloud tuintegels bestellen?

Heb je je favoriete Cloud tuintegel gevonden? Vraag dan vrijblijvend je offerte aan voor onze Cloud tuintegels en andere benodigdheden. Je ontvangt binnen 24 uur reactie op je aanvraag. De levertijden via onze dealers zijn zeer kort zodat je snel kunt beginnen met het realiseren van jouw droomtuin!

Levering
Verwerkingsadvies

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie