Betontegels antraciet

Bij Excluton bieden wij u een groot aanbod aan betontegels antraciet. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse maten, varianten en afwerkingen. Wij bieden u betontegels uit eigen duurzame productie van hoge kwaliteit. U kunt onze betontegels voor verschillende toepassingen gebruiken. Wij bieden u diverse betontegels antraciet die geschikt zijn voor zowel oprit, terras en dakterras. Daarnaast zijn onze betontegels antraciet ook zeer goed te combineren met andere tuintegels voor het creëren van verschillende sferen. 

Onze betontegels antraciet zijn mos, algen en onkruidwerend. Voor een blijvend resultaat en volledige bescherming tegen onkruid raden wij u aan om de tegels met voegmortel te leggen. Onze tegels zijn vorstbestendig, kalkbestendig en vlekbestendig en hebben een hoge kleurvastheid. Op onze Noviton betontegels krijgt u ook nog eens 10 jaar garantie! Het enigste wat u hiervoor moet doen is uw garantie verzilveren middels het aanvraagformulier.
 

Betontegels antraciet zijn bij Excluton verkrijgbaar in diverse maten, varianten en afwerkingen.Bekijk alle betontegels antraciet