Betontegels 60x60

De betontegels 60x60 van Excluton zijn verkrijgbaar in diverse varianten, kleuren en afwerkingen. Wij hebben betontegels in het grijs, antraciet, bruin of zwart maar ook voor gewaagdere kleuren zoals paars, geel of taupe bent u bij Excluton aan het goede adres. Populaire afwerkingen betontegels zijn de soft comfort en de soft finish productlijnen. Betontegels zijn bij Excluton verkrijgbaar met of zonder facet, speciaal voor een strakke of minder strakke afwerking.

De voordelen van betontegels van Excluton zijn onder andere dat ze onderhoudsvriendelijk zijn, vorstbestendig en kleur -ondersteunend, en dat ze gemaakt worden uit eigen duurzame productie. Betontegels 60x60 worden met name gebruikt voor de aanleg van een terras of dakterras. Ze zijn tevens ook goed te combineren met andere tuintegels, zoals klinkers. Bekijk hieronder een greep uit ons betontegels 60x60 assortiment en vraag online uw offerte aan. Mocht u vragen hebben, stel ze dan gerust. We beantwoorden ze graag.

Betontegels 60x60 van Excluton zijn verkrijgbaar in diverse varianten en in frisse, en eigentijdse kleuren.Bekijk alle betontegels 60x60