Betontegels 50x50

Betontegels van Excluton zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, varianten en afwerkingen. Ze zijn te bestellen met en zonder facet. Tegels zonder facet hebben geen randje, deze worden strak tegen elkaar aan gelegd. Daarentegen hebben betontegels met facet een schuin kantje. Het voordeel hiervan is dat onkruid geen kans heeft om erdoorheen te glippen. Wanneer u kiest voor betontegels zonder facet dan raden we aan om gebruik te maken van voegmortel.

De voordelen van betontegels 50x50 van Excluton zijn dat ze mos & algen werend zijn, vuilwerend, lichtgewichtig, onderhoudsvriendelijk, kleur -ondersteunend en uitbloei remmend. Het grootste gedeelte van onze betontegels 50x50 zijn ook geschikt om te leggen op een dakterras. Bekijk hieronder een greep uit ons betontegels 50x50 assortiment en vraag online uw offerte aan. Indien u vragen heeft, stel ze dan gerust, we beantwoorden ze graag!

Betontegels 50x50 van Excluton zijn verkrijgbaar in diverse varianten en in frisse, en eigentijdse kleuren.Bekijk alle betontegels 50x50