Persbericht

Zand

Zand is een natuurproduct dat u kunt gebruiken voor het funderen, opvullen of ophogen van uw oppervlak en het voegen van uw bestrating. Bij Excluton kunt u verschillende soorten zand kopen, zoals:

  • Voegzand
  • Metselzand
  • Speelzand

Daarnaast vindt u bij ons ook kwalitatief ophoogzand en vulzand. Zand is onmisbaar voor het goed aanleggen van uw sierbestrating. Daarom hebben wij alleen het beste zand voor toepassing in uw tuin of in de openbare ruimte. U kunt ons zand kopen als ondergrond voor uw bestrating en vervolgens voegzand gebruiken om uw tegels in te vegen.

Wilt u zand kopen voor in tuin of openbare ruimte? Bekijk hieronder ons assortiment zand voor bestrating en andere toepassingen. We hebben zowel zakken van 25 kg, als bigbags voor grotere hoeveelheden zand

Zand kopen voor uw bestrating

Bij Excluton vindt u zand in alle soorten. Alles wat u nodig heeft om uw sierbestrating goed aan te leggen, vindt u in ons assortiment zand. Zo kunt u zand kopen als ondergrond voor het bestraten met stenen, tegels en klinkers. Op eenvoudige wijze zorgt u met dit zand voor een gelijkmatig oppervlak dat nodig is om uw bestrating netjes aan te leggen. Met ons kwalitatief zand beschermt u meteen uw oppervlak tegen bevriezing of verzakking.

Na de aanleg van uw bestrating wilt u dit natuurlijk netjes afwerken. Daarom kunt u bij ons zand kopen om uw bestrating in te vegen. U vindt bij ons kwalitatief voegzand in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u zand kopen dat perfect past bij de kleur van uw bestrating, en dat is voor het gehele resultaat wel zo mooi. Ons voegzand heeft een hoge kwaliteit en is geschikt voor alle oppervlakken, of dat nu tuin, terras of openbare ruimte betreft.

Zand kopen voor ophoging van uw tuin

U kunt ons zand niet alleen gebruiken voor de bestrating in uw tuin. Ook het ophogen of aanvullen van (delen van) uw tuin is mogelijk. Dat doet u met het ophoogzand uit ons assortiment. Met dit zand stabiliseert u eenvoudig uw oppervlakte en maakt het klaar voor de volgende stap. U kunt dankzij ons ophoogzand direct door met de aanleg van sierbestrating of andere elementen uit uw tuinontwerp. Wilt u dit type zand kopen, dan profiteert u altijd van de hoge kwaliteit ervan. Daarom is ons ophoogzand zowel voor particulier als openbaar gebruik geschikt.

Speelzand voor uw kinderen

Heeft u kinderen en wilt u ze urenlang speelplezier geven? Dan is een zandbak een uitstekend idee. Bij Excluton hebben we alles in huis voor uw tuin en daarom kunt u ook zand kopen voor in de zandbak. U heeft hiervoor ons speciale speelzand nodig. Dit is veilig, kwalitatief en fijn zand waarmee kinderen zandkastelen kunnen bouwen en hun emmertje en schep kunnen gebruiken.

Zand kopen bij Excluton

Wilt u voor uw tuin of voor de openbare ruimte kwalitatief goed zand kopen? Neem een kijkje in ons assortiment en neem de gewenste hoeveelheid op in uw vrijblijvende offerte. U kunt ons zand kopen in 25kg zakken of in BIGBAG’s van 1000kg. Zo hebben we voor iedereen de juiste hoeveelheid. Nadat u uw offerte heeft ingediend, ontvangt u van onze dealer binnen 24 uur reactie. We leveren ons zand direct uit voorraad, zodat u snel aan de slag kunt met uw bestrating of tuin.

De verschillende soorten zand onderscheiden zich van elkaar op basis van korrelgrootte: hoe grover het zand, hoe meer water het afvoert. Wilt u advies over zand kopen voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Levering
Verwerkingsadvies
6000114 Speelzand 1