Persbericht

Split & Grind

Bij Excluton kunt u topkwaliteit split kopen voor elke tuin, wat uw wensen, smaak en tuinontwerp ook zijn. Met onze soorten split bestraat u onder andere:

  • Terras
  • Looppad
  • Oprit

Uw oppervlak bestraten met split zorgt voor een geweldig, luxe resultaat, maar split kopen kan een moeilijke opgave zijn. Waar moet u op letten bij het uitzoeken van split en welke soorten passen goed bij de rest van uw tuin? Zo is bij split kopen van belang welke belasting uw oppervlak te verduren krijgt. Wilt u bijvoorbeeld een looppad of een oprit aanleggen? Of kiest u voor een siervlak? Ook is van belang wat u zelf eigenlijk mooi vindt. Daarom kunt u bij Excluton allerlei soorten split vinden in diverse kleuren. Bekijk hieronder ons aanbod of vraag ons om advies.

Voordeel van split kopen

Split is een sterke steensoort met hoekige vormen. Die hoekige vormen zorgen ervoor dat split eenmaal aangelegd niet veel beweegt. Dat maakt deze steensoort ideaal voor te bestraten oppervlakken die u vaak belast, zoals looppaden naar of door uw tuin, waar u vaak met bijvoorbeeld fiets of bolderkar overheen gaat.

Split kopen voor uw oprit

Onze splitsoorten zijn een populaire keuze voor het bestraten van opritten. Dat is begrijpelijk, want split kopen biedt zoals gezegd enorm veel voordelen. Omdat split hoekig is, blijft het beter liggen dan bijvoorbeeld grind. De stenen geven uw oprit bovendien een veel luxere uitstraling dan wanneer u met tegels bestraat. Uw oprit mag hiermee dan ook gezien worden!

Ruim assortiment split

Split zorgt door zijn uiterlijk voor een luxe, mooie uitstraling van uw oppervlak en geeft uw te bestraten oppervlak meer allure. In ons ruime assortiment kunt u daarom split kopen in een uitgebreid palet van kleuren. Wat dacht u van bijvoorbeeld Blauw-grijs, Rood-paars of Rood-bruin? Of het mooie Flamingo split? Natuurlijk heeft u ook keuze uit Zwart, Grijs of Antraciet. Dankzij ons assortiment kunt u altijd split kopen in een kleur die past bij uw wensen en de rest van uw tuin. Hierdoor kunt u ook kiezen voor een mix van kleuren, voor het creëren van een nog mooier resultaat.

Split kopen als decoratiemateriaal

Split en grind zijn mooie stenen om te gebruiken als decoratiemateriaal. Zo kunt u bijvoorbeeld split gebruiken om bloemborders op te vullen of siervlakken tussen uw beplanting aan te leggen. U kunt hier niet alleen split voor gebruiken, maar ook prachtige schelpen, lavastenen, breukstenen of keien. Bij Excluton hebben we alles voor een schitterende natuurlijke tuin waar u jarenlang plezier van heeft!

Ondersteuning bij split kopen

Split kopen kan een lastige opgave zijn als u niet goed weet waar u moet letten. Excluton is expert op dit gebied en helpt u graag bij uw keuze. Bij elke splitsoort ziet u verschillende sfeerbeelden om een idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Ook kunt u op onze website inspiratie opdoen voor het kiezen van kleuren en kleurencombinaties. Twijfelt u nog over split kopen of over uw keuze voor een bepaalde splitsoort? Neem dan gerust contact met ons op voor advies.

Split kopen bij Excluton

Heeft u in ons assortiment de ideale splitsoort gevonden? Dan kunt u uw gekozen split kopen door een vrijblijvende offerteaanvraag in te dienen. Neem hiervoor de benodigde hoeveelheid vierkante meter split op in uw aanvraag. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur reactie van onze dealer op uw aanvraag. Wanneer u hierna overgaat tot split kopen voor uw oppervlak, krijgt u uw bestelling direct uit voorraad geleverd. U kunt dus altijd snel aan de slag met uw sierbestrating.

Levering
Verwerkingsadvies
7000385 Grindmat zwart_1

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie