Wegens extreme drukte i.c.m. Covid-19 kan levering langer duren. Informeer naar de actuele voorraad bij uw retailer.

Grind

Siergrind is een prachtig natuurproduct dat uw tuin een luxe uitstraling geeft. Deze mooie steentjes zijn perfect voor verschillende toepassingen in zowel tuin als openbare ruimte, zoals het:

  • aanleggen van looppaden of terras
  • vullen van bloembakken
  • aanleggen van opritten.

Grind wordt gewonnen uit rivieren en meren. Het stromende water zorgt voor de karakteristieke ronde vormen, die ons grind perfect maken voor de bestrating van een terras. U kunt hier prima overheen te lopen zonder dat het onaangenaam wordt. Siergrind laat uw oppervlak bovendien meer opvallen dan tegels of klinkers. Daarnaast kunt u grind gebruiken als decoratiemateriaal in bloembakken, borders of andere oppervlakken. Bij Excluton vindt u alleen de beste kwaliteit siergrind in alle soorten, kleuren en groottes. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment.

Siergrind is een uitstekende keuze wanneer u een unieke sfeer in uw tuin wilt creëren. U kunt met ons grind een volledig nieuw terras of mooie looppaden aanleggen. Siergrind zorgt voor een prachtig contrast met uw beplanting en andere tuinelementen. Uw tuin krijgt bijna vanzelf een unieke, natuurlijke uitstraling.

Siergrind in alle kleuren

U kunt bij ons kiezen uit verschillende kleuren siergrind: Zwart, Wit, Bruin, Beige, Rood en Grijs. Ook hebben we grind in kleurencombinaties, zoals Bruin-geel, zodat u uw oppervlak nog meer kunt laten opvallen. Voordat u een kleur kiest, kunt u kijken naar welke kleur uw woning heeft en welke kleur er bij de rest van uw tuin past. U kunt complementaire kleuren kiezen of juist tegengestelde kleuren voor een mooi contrast. Vindt u het lastig om de juiste kleur siergrind te kiezen? Bij onze dealers staan grindtafels, wat uw keuze zou kunnen vergemakkelijken.

Het perfecte decoratiemateriaal!

Siergrind is niet alleen goed te gebruiken voor de bestrating van uw oppervlak, maar is ook prachtig decoratiemateriaal in uw tuin. U kunt er bijvoorbeeld uw bloembak of grotere bloemborders mee verfraaien, een siervlak aanleggen tussen uw beplanting of de rand van uw vijver mee afwerken. Wilt u extra versiering? Gebruik dan onze grote Beach pebbles. Deze stenen zorgen voor een tropische uitstraling.

Grindmatten voor de perfecte bestrating

Siergrind is eenvoudig te verwerken en aan te leggen. Om het grind echter stabiel aan te leggen, gebruikt u onze grindmatten. Dit is een speciale plaat met anti-worteldoek dat voorkomt dat grind gaat rollen of dat er onkruid tussen het grind kan groeien. U legt eerst de grindmatten op een vlakke ondergrond en strooit dan het siergrind erover.

Uw keuze maken

Dankzij ons ruime assortiment vindt u altijd siergrind dat past bij uw gewenste tuinontwerp. Wilt u ons siergrind als decoratie gebruiken, dan bent u helemaal vrij in uw keuze uit soort een grootte. Gaat u grind als bestrating aanleggen, dan is het verstandig om te werken met een formaat tussen 2-20 mm. Leg het grind in een laagdikte van 5 centimeter op de grindmat aan.

Bestel siergrind bij Excluton

Wilt u siergrind gebruiken als bestrating of decoratie? Bekijk dan ons assortiment met al onze grindsoorten en kleuren. Heeft u het juiste grind gevonden? Neem de benodigde hoeveelheid grind op in uw offerte, die u vrijblijvend aanvraagt en waar u binnen 24 uur reactie op krijgt. U krijgt ons grind uit eigen voorraad geleverd, zodat u nooit lang op uw bestelling hoeft te wachten.

Wilt u liever advies over onze grindsoorten en de beste keuze voor uw toepassing? Onder elk product vindt u aanlegtips voor siergrind, met ook ons advies voor de laagdikte en hoeveelheid. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Levering
Verwerkingsadvies
6000105 BigBag Grind 2-5 mm 5

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie