De afgelopen jaren voerden de 60x60 tuintegels in het zwart, antraciet en grijs de boventoon in tuinen. In het afgelopen seizoen was er gelukkig een kanteling zichtaar: het mag allemaal eindelijk weer wat vrolijker!

Inspelend op deze ontwikkeling hebben wij samen met een trendwatcher een aantal speelse en kleurige tegels ontwikkelt die het mogelijk maken om naar eigen inzicht te ‘mixen’ en te ‘matchen’. Met de tuintegels met motief van Excluton maakt u van uw terras een waar pronkstuk. Ook onze keramische tegels en natuursteen tegels zijn overigens uitermate geschikt om van uw terras een pronkstuk te maken!

Met het modernste machinepark van Europa produceert Excluton een serie betontegels in het formaat 60x60 centimeter in de trendkleuren van 2018. De tuintegels met motief worden door Excluton geproduceerd in diverse vrolijke motieven.

De Noviton tuintegels met motief

De serie Noviton maakt het mogelijk om een mediterraanse sfeer in tuin te creëren (zoals de Noviton Napels 60x60). Deze tuintegels met motief van Noviton zullen uw tuin/terras omtoveren tot een fijne plek waar heerlijk gegeten en geborreld kan worden!

De Noviton tuintegels met motief bevatten een zeer uitgebreid kleurenpallet: van gedekte bruintinten tot zeer fleurige Oosterse, felle tinten.

Uiteraard hebben we tijdens het ontwerpen van deze tuintegels met motief niet alleen gelet op de kleuren en motieven. De eigenschappen van de serie Noviton zijn ook nog eens bovengemiddeld, zodat met weinig onderhoud optimaal genoten kan worden van de mooie zomerse dagen in de tuin.

Zeer positieve reacties over de tuintegels met motief

Ondertussen zijn de eerste tuinen al aangelegd met de tuintegels met motief. Dit heeft geleid tot zeer enthousiaste reacties vanuit onder andere tuinarchitecten, hoveniers en tuineigenaren. Veel tuineigenaren zijn lyrisch over de oneindige combinatiemogelijkheden en de tot nu toe behaalde resultaten!

Wij durven gerust te zeggen dat de tuintegels met motief van Excluton uniek zijn in hun soort en dat ze aan alle verwachtingen voldoen. De Excluton tuintegels met motief zijn onderhoudsvriendelijk, niet vlekgevoelig en behouden netjes hun kleur!