Persbericht

Abbeystones

Al jarenlang zijn de Abbeystones een vaste waarde in ons assortiment. De Abbeystone is veruit de populairste trommelsteen van dit moment. Zo kunnen Abbeystones gebruikt worden voor het maken van een looppad door je tuin of voor het aanleggen van een volledig terras. Door de duurzame eigen productie van deze stenen kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid van dit product waarborgen. Abbeystones onderscheiden zich door de volgende kenmerken:

  • Hoge kwaliteit
  • Onderhoudsvriendelijk karakter
  • Veelzijdig te gebruiken

Abbeystones zijn in talloze bewerkingssoorten, maten en kleuren leverbaar. Zo is er altijd een type en kleur die aan je wensen voldoet. Toch op zoek naar een andere veelzijdige steen? Bekijk dan eens de Excluton klinkers. Excluton klinkers. Bekijk hieronder het volledige assortiment van Excluton.

Toepassingen met Abbeystones

De Abbeystones van Excluton zijn de populairste getrommelde stenen van dit moment. Door de verschillende beschikbare maten en vormen, kunnen er meerdere soorten patronen worden aangelegd met deze stenen. Bekijk onze informatiepagina voor meer informatie over het aanleggen van verschillende verbanden en patronen. Door het onderhoudsvriendelijke karakter van Abbeystones, kunnen deze stenen in elk type tuin worden gebruikt. Deze stenen krijgen door een kunstmatige bewerking een oude uitstraling mee. De Abbeystone staat bekend als een “getrommelde steen” deze oude bewerking passen wij echter al jaren niet meer toe. Tegenwoordig worden deze stenen door middel van een high tech nabewerkingsmachine getrommeld. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat de Abbeystones van hoge kwaliteit zijn. Zorg voordat u uw sierbestrating gaat aanleggen voor een goed uitgedacht aanlegplan, denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorbewerken van de ondergrond, manier van verbanden leggen en het opsluiten van de sierbestrating. Excluton adviseert om de sierbestrating altijd aan te leggen door een professional, zo heeft u het langst plezier van uw nieuwe sierbestrating.

Abbeystones van Excluton

De Abbeystone is een ontwerp van Excluton en is daarmee uniek in de sierbestratingsmarkt. Excluton zorgt ervoor dat de stenen volledig duurzaam worden geproduceerd. Er zijn in de loop der tijd veel aanpassingen geweest in het productieproces om ervoor te zorgen dat we extra duurzaam kunnen produceren. Deze aanpassingen zijn uiteindelijk met een duurzaamheidscertificaat beloond. Excluton heeft het zilveren cradle-to-cradle certificaat mogen ontvangen voor haar duurzame productieproces. Doordat Excluton het volledige productieproces in huis houdt, kunnen wij altijd de kwaliteit van onze producten waarborgen. Wij hechten veel waarde aan de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten. Als u hulp nodig heeft bij het bestellen van uw sierbestrating, neem dan gerust contact met ons op. Een productspecialist zal dan met u meekijken en de juiste Abbeystone aan u kunnen adviseren die volledig aansluit op uw wensen en verwachtingen.

Abbeystones bestellen bij Excluton

Het bestellen van Abbeystones is erg eenvoudig bij Excluton. Er kan eenvoudig en volledig vrijblijvend een offerte worden aangevraagd voor de producten die u wilt aanschaffen voor uw nieuwe sierbestrating. Bekijk eerst welke Abbeystones het meest geschikt is voor de bestrating die u gaat aanleggen, reken vervolgens altijd goed uit hoeveel vierkante meter Abbeystones u nodig heeft voor het aanleggen van de bestrating, houd hierbij rekening met knipafval voor het leggen van randen en ongelijke delen van de sierbestrating. Nadat u dit heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen bij ons op de website. Deze offerte is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast en binnen 24 uur zal contact met u worden opgenomen over uw offerte. Uiteindelijk zal de bestelling worden geleverd door een Excluton dealer bij u in de buurt. Kunt u niet de juiste producten vinden op de website? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder bij de keuzen van de geschikte Abbeystones. Heeft u meer inspiratie nodig? Bekijk dan even onze inspiratie pagina, hier staan veel voorbeeldtuinen.

Levering
Verwerkingsadvies
1000101 Abbeystones Ivory 5x20x7 cm_4

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie