Persbericht

Natuursteen (dak)terras

Met onze natuursteen terrastegels realiseert u de mooiste terrassen in tuin of openbare ruimte. Voor het bestraten van uw terras heeft u bij Excluton keuze uit verschillende natuursteen terrastegels, zoals:

  • Leisteen tegels
  • Hardsteen tegels
  • Graniet tegels

Of u nu een groot, een klein of een verhoogd terras wilt aanleggen, met onze natuursteentegels kan het allemaal. Onze tegels hebben de beste kwaliteit als het gaat om vorstbestendigheid, weinig onderhoud en kleurbehoud. Natuursteen is bovendien een ontzettend sterk product, waardoor onze tegels nauwelijks krassen of slijten. U heeft keuze uit verschillende soorten en maten natuursteen tegels, net als de mooiste kleuren.Met onze hoogwaardige en duurzame natuursteen terrastegels brengt u elk tuinontwerp tot leven. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk hieronder al onze natuursteen tegels en maak uw keuze!

Natuursteen terrastegels voor elk tuinontwerp

Onze natuursteen terrastegels zijn perfect voor de aanleg van een terras dat gezien mag worden. U vindt bij ons de mooiste tegels, in alle soorten en maten. Hierdoor kiest u eenvoudige natuursteen terrastegels die passen bij uw wensen én bij de rest van uw tuin. Wat dacht u van onze President Tegels: ijzersterke graniet terrastegels, verkrijgbaar in vele kleuren. Bijzonder mooi zijn ook onze Multicolor natuursteen terrastegels en onze Siam Bluestone tegels. Met deze tegels legt u een terras in opvallende kleuren aan.

Combineer onze natuursteen terrastegels met bijvoorbeeld schitterende beplanting of een looppad van natuursteen tegels voor een nog mooier resultaat. Onze natuursteen terrastegels passen ook goed bij een vijver of zwembad in uw tuin.

Flagstones: voor een terras met meer karakter

Wilt u niet alleen een terras dat opvalt door zijn kleur, maar ook door het uiterlijk van de tegel? Kies dan voor onze bijzondere flagstones. Mooier kan uw terras eigenlijk niet worden. Onze flagstones zijn grote natuursteen terrastegels met een zuidelijk karakter. In tegenstelling tot andere tegels zijn deze tegels niet rechthoekig, maar hebben ze allerlei formaten. U ziet terrassen met deze tegels vele in landen als Spanje en Portugal. Ook uw terras krijgt met onze flagstones een echte mediterrane uitstraling. U heeft keuze uit diverse kleuren: Zwart, Bruin, Groen, Kavala of Siki.

Sterke eigenschappen

Onze natuursteen terrastegels zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en bieden veel voordelen ten opzichte van andere soorten tegels. Natuursteen is ijzersterk, wat betekent dat onze tegels nauwelijks slijten of krassen, ook bij nat weer stroef blijven en de vorst in de winter prima doorstaan. U kunt uw terras naar hartelust gebruiken en hoeft niet bang te zijn dat uw tegels beschadigen door intensief gebruik. De kleur van onze natuursteen tegels blijft bovendien lang behouden, waardoor u jarenlang kunt genieten van de uitstraling van uw terras.

Weinig onderhoud

Groeit er gaandeweg het jaar toch mos of algen op uw natuursteen terrastegels? Gebruik dan een neutrale natuurzeep om de aanslag te verwijderen. Het voedende bestanddeel reinigt uw terrastegels zonder ze aan te tasten. Dat is eigenlijk het enige onderhoud dat onze tegels nodig hebben.

Natuursteen terrastegels nodig? Bestel ze bij Excluton!

Ziet u onze natuursteen terrastegels wel zitten als bestrating voor uw terras? Bekijk ons uitgebreide assortiment en maak uw keuze voor de tegelsoort en de kleur. Vervolgens neemt u eenvoudig de gewenste hoeveelheid tegels op in een vrijblijvende offerte. Op uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur reactie. Natuursteen terrastegels leveren we altijd uit voorraad, zodat u niet lang met een oppervlak zonder bestrating zit.

Weet u nog niet precies wat voor natuursteen terrastegels u wilt? Bekijk dan onze inspiratie voorbeelden op de website en bij de producten. Dit helpt u in uw keuze. Ook met onze tips voor de aanleg van uw terras komt u verder. Twijfelt u nog en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor advies. Zo helpen wij u altijd aan de juiste natuursteen terrastegels voor uw oppervlak.

Levering
Verwerkingsadvies
5001210 President Black vijverrand 25x100x3 cm2

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie