Persbericht

Zwembadrand

Voor het afwerken van een zwembadrand zijn twee dingen belangrijk.

Product in deze video

Videotransciptie

Je bent op zoek naar de afwerking van je zwembad; dan zijn een paar dingen erg belangrijk. Ten eerste is het belangrijk dat wat je eromheen legt niet glad is. Deze zwembadrand is de President black en die is gevlamd/geborsteld. Dit zorgt ervoor dat de bovenkant mooi ruw is en zodat je niet kan uitglijden.

Tweede belangrijke ding is een rond afgewerkte rand, dat als je eruit klimt, je geen open buiken of ellebogen krijgt. Je hebt verschillende onderdelen van zo’n zwemband rand. Je ziet dat de inkeping er heel mooi overheen valt. Daarnaast heb je verschillende soorten:

  • Binnenbocht;
  • Buitenbocht;
  • Puntige rand;
  • Ronde rand.

Je kunt kiezen voor een ruw oppervlak of een verzoet oppervlak, daardoor wordt de rand nog wat zachter.

Aanvullende informatie

Voor het afwerken van een zwembadrand zijn twee dingen belangrijk.

Ten eerste mag de rand niet glad zijn om glijpartijen te voorkomen. Hiervoor gebruik je een tegel als de President Black. Dit is een gevlamd geborsteld natuursteen wat wil zeggen dat hij machinaal ruw is gemaakt. Daarnaast moet de rand rond afgewerkt zijn zodat je je huid niet openhaalt als je het zwembad uitklimt of aan de rand hangt.

Er zijn verschillende onderdelen verkrijgbaar voor de afwerking van je zwembadrand. Zo heb je tegels met ronde en hoekige randen. Ook bestaan er verschillende bochten en hoeken namelijk binnen- en buitenbochten. Vind je een gevlamd geborstelde steen te ruw dan kun je voor een verzoet natuursteen kiezen dat iets zachter is.


Terrastegels vervoeren
Vijverrand