Persbericht

Vijverrand

Ook voor de afwerking van je vijverrand zijn er verschillende mogelijkheden.

Videotransciptie

Je bent op zoek naar een randafwerking voor je vijver. Dit kan natuurlijk met een smalle gegalvaniseerde rand, dat is mooi. Maar het kan zijn dat je het net even wat stoerder wil hebben of net even wat zwaarder. Als je op vijverranden gaat zoeken, dan kom je al snel uit bij deze Siam blue. Dat is een Chinese hardsteen. Gewoon een natuurstenen plaat, gaat op de rand en je laat hem wat oversteken, dit staat chique. Ook laat je hem aan de binnenkant wat oversteken zodat je de folie niet meer ziet, erg mooi.

Maar het kan nog mooier, want waarom altijd maar zoeken bij de vijverranden? We hebben ook zwembadranden, die kunnen ook prima bij de vijver. Neem bijvoorbeeld de President black, dit is een basalt en dat is een binnenhoek. Vierkante vijver, hij steekt over dus je ziet het folie weer niet en aan de buitenkant steekt hij ook een stuk over. Staat mooi chique.

Je ziet hoe dit uitpakt. Hij valt er prachtig overheen en hij steekt een stuk door. Je ziet de President dark grey en de deep black. Het is een manier van leggen. Het is stoer, chique en absoluut niet glad. Dus veilig!

Aanvullende informatie

Ook voor de afwerking van je vijverrand zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een smalle gegalvaniseerde vijverrand die chique oogt. Voor een stoerder effect kies je voor een natuurstenen vijverrand bijvoorbeeld het Chinese hardsteen Siam Blue. En ook al ga je er niet in zwemmen een zwembadrand kan ook erg mooi staan rond je vijver.

Je kunt de vijverrand op verschillende manieren afwerken. Voor een chique uitstraling leg je een natuurstenen plaat op de rand en laat je die zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van de vijver uitsteken. Zo bedek je tegelijk het folie van je vijver. Net als bij de zwembadrand is het belangrijk dat de tegels niet glad worden als er water op komt. Daarom zijn de President Black en de President Grey ook hiervoor geschikte tegels.


Zwembadrand
Stap 4: stabi king