Zelfs na het intreden van de schemering valt het oog op de decoratieve strooitegels in het terras. Het gestraalde motief in de tegel heeft een uiterst sfeervolle en toch moderne uitstraling in de tuin. Ze hebber ervoor gekozen om het terras aan te kleden met een robuust washed-out zitelement en trendy kuipstoelen.

Binnen ons assortiment blinken deze siertegels uit in maatvastheid, uitstraling en sterkte. Met een deklaag die is opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen, kleur ondersteunende mineralen en hoogwaardige kleurstoffen en een nabehandeling die de tegel ook nog eens onderhoudsvriendelijk maakt! Deze tegels worden door onze vakmensen met veel liefde en plezier gefabriceerd en zijn een absolute topper!

Het is precies die look waar ze naar op zoek waren en eenvoudig te combineren met bijvoorbeeld de ‘Fuego Silver’ tegel. Het gekozen motief ‘Optimum Decora Silver Rose’ hoort tot de serie onderhoudsarme tegels die voorzien zijn van een speciale coating. 

Onderhoudsvriendelijk en een bewuste keuze in combinatie met het gazon, de loungehoek op het vlonder en de diverse borders met beplanting. Omdat er gekozen is de tegels te verwerken aan beide uiteinden van de tuin vormt de tuin een strak geheel.

Mix & Match naar hartenlust

Het is ook mogelijk om de diverse strooitegels van de Optimum Decora serie met elkaar te combineren.

Het geheim van de Optimum Decora serie…

De Optimum Decora serie is verkrijgbaar in Silver en Graphite en zijn door het relatief lage gewicht ook uitermate geschikt voor dakterras en balkon! De tegels hebben een formaat van 60x60x4 cm en zijn vorstbestendig. Als je houdt van strakke lijnen, past ‘Bow’ daar perfect bij. Ga je voor natuurlijke vormen, kies dan voor ‘Rose’. Liever een motief met veel impact, kies dan voor ‘Iris’. Wat je ook wilt, wij hebben een gegarandeerde eyecatcher voor jouw terras. 

Wil jij ook optimaal genieten van een aangeklede tuin? Hieronder vier extra tips:

  • Een hangstoel is leuk voor jong en oud;
  • Met een terrasoverkapping kun je langer genieten van je terras;
  • Loungemeubelen, om heerlijk in te kunnen relaxen;
  • Ga voor een terrasheater. Verwarm jouw terras met een trendy hangende verwarmingslamp, een traditionele vuurkorf of kies voor een robuuste vuurtafel.

Hopelijk ben je een stapje verder in jouw zoektocht voor de juiste siertegel. Wij denken graag met je mee! De tuin waarin je zit moet tenslotte aansluiten bij jouw wensen en karakter.