Betonstraatstenen zijn eigenlijk een wegenbouwproduct; praktisch elk parkeerterrein, industrieterrein of openbare weg binnen de bebouwde kom is bestraat met betonstraatstenen. En om een goede reden! Betonstraatstenen zijn budgetvriendelijk, zeer duurzaam, krachtig en functioneel! 

Met de opkomst van steeds modernere bebouwing op industrieterreinen en architecturale hoogstandjes rond pleinen en parken ontstond ook de vraag naar moderne varianten op de betonstraatsteen, varianten die de gebouwen, parken en pleinen nog beter tot hun recht zouden laten komen. De samenwerking met stedenbouwkundig experts, architecten en ontwikkelaars heeft geleid tot de ontwikkeling van onze Romano’s 33x11x8 cm, Romano Antico’s 33x11x8 cm, Romano Punto’s 30x8x8 cm én Betonstraatstenen 33x11x8 cm! Deze prachtige en moderne varianten op de “gewone” betonstraatstenen zijn een doorslaand succes en worden met veel enthousiasme door architecten en voorschrijvers volop toegepast in diverse grote projecten. De toepassing in opvallende en aansprekende projecten heeft er inmiddels ook voor gezorgd dat deze producten bij consumenten en hoveniers steeds populairder worden!

Onze Romano’s 33x11x8 cm, Romano Antico’s 33x11x8 cm, Romano Punto’s 30x8x8 cm én Betonstraatstenen 33x11x8 cm zijn echte krachtpatsers met een zeer luxe uitstraling. Bestand tegen belasting door personenauto’s, busjes en in sommige gevallen zelfs vrachtverkeer! Functioneel mét een luxe uitstraling!

Het voordeligste product uit onze serie “oprit bestrating” is onze Betonstraatsteen 33x11x8 cm: “what you see is what you get!” Eerlijk Hollands beton. Met veel kennis, liefde en aandacht voor jou geproduceerd en gegarandeerd een product dat jouw oprit net dat beetje extra geeft. 

Betonstraatstenen 33x11x8 cm zijn verkrijgbaar in drie kleuren: grijs, zwart en grijs/zwart. Populaire kleuren die zich makkelijk laten combineren met diverse soorten grind en split en zeer zeker met de beplanting rond uw oprit.

Onze opritbestrating is verkrijgbaar in 5 formaten:

  • 21x10,5x6 cm
  • 21x10,5x8 cm
  • 33x11x8 cm
  • 40x8x8 cm
  • Banenverband (11x37,5-11x50-16x37,5-16x50 cm)

Ook benieuwd hoe jouw oprit er uit zou kunnen zien?
Beleef binnenkort jouw nieuwe oprit in Virtual Reality bij een Excluton-dealer!