Grindtegels en betontegels waren de eerste tuinbestrating/verharding. In de jaren 70 en 80 zag je deze 40x60 tegels in bijna elke tuin in Nederland. Na grindtegels en betontegels introduceerde Excluton Abbeystones (ook wel Cobblestones, Tambourstenen of Koppelstones genoemd) als eerste op de Nederlandse markt. De eerste jaren werden Abbeystones alleen in kleine formaten geproduceerd zoals 10x10x6 cm, rijnformaten en waalformaten, later kwamen ronde vormen in de tuin in de mode en introduceerde Excluton de eerste kant en klare Abbeystones cirkelpakketten.

Abbeystones in de kleinere formaten en Abbeystones cirkels zijn inmiddels niet populair meer maar door innovaties en het introduceren van Abbeystones wildverbanden, 20x30x6 cm en 30x40x6 cm zijn Abbeystones anno nu weer enorm populair! Het verouderde uiterlijk, de veelzijdigheid, de robuuste uitstraling en het gemak waarmee Abbeystones te combineren zijn met keramische tegels, Noviton Design Siertegels, natuursteen en tuintegels maken Abbeystones tot een gewild en populair product. 

Giallo boost je tuin

Een vleugje geel creëert een unieke kleurschakering. Van alle kleuren bevat geel het meeste licht, het staat ten slotte symbool voor de zon. Kies het legpatroon wat bij jou past en geef je tuin een unieke energieke uitstraling!

 
Tip

Combineer Abbeystones met tuintegels of keramische tegels voor een speels en ruimtelijk effect.

Wil je onkruid tussen jouw Abbeystones voorkomen?
Leg Abbeystones dan met een voeg en vul de voegen met King-Assistant Voegmiddel Plus of King-Assistant Voegmiddel Premium voor een onkruidvrij terras of looppad.

Liever geen voegmiddel?
Kies dan voor zilverzand.