Persbericht

Optimum

Onze Optimum betontegels zijn de perfecte tegels voor de bestrating van je oppervlak. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je de mooiste sierbestrating kunt aanleggen, waaronder:

  • een terras in je tuin
  • verschillende looppaden
  • siervakken tussen je beplanting

Met onze Optimum betontegels leg je een strak, modern terras aan waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Je hebt onder meer weinig onderhoud aan deze tegels. Dat maakt onze betontegels net zo geschikt voor het bestraten van oppervlaktes in de openbare ruimte. Met ons ruime assortiment heb je bovendien veel keuze uit soorten en kleuren, zodat je altijd de perfecte Optimum tegel voor je oppervlak vindt. Geniet met onze Optimum betontegels van het allermooiste resultaat en het hoogste voetcomfort! Ons assortiment bekijk je hieronder.

Onze Optimum betontegels passen in elk tuinontwerp, maar ook in de openbare ruimte. Met deze tegels geef je elk te bestraten oppervlak een schitterende uitstraling. Ga je voor strak en modern of speels en warm? Met onze Optimum betontegels kan het allemaal.

Kies de tegel die bij jou wensen past

Onze Optimum betontegels zijn verkrijgbaar in vele soorten en kleuren. Wat dacht je van onze Optimum Liscio tegels, die ondanks hun eenvoudigheid toch je oppervlak extra uitstraling geven? Je kunt kiezen uit klassieke kleuren, maar ook gaan voor wat uitdagendere kleuren, zoals graphite of magniet. Met onze Optimum betontegels Ardesia creëer je juist een strak, modern oppervlak, dat tijdloos meegaat. Dat geldt ook voor onze lichtgewicht Optimum Fiammato tegels, die met hun lichte kleur subtiel opgaan in de omgeving zonder opvallend te zijn..

Super kwaliteit!

Welke soort Optimum betontegels je ook kiest, de hoge kwaliteit zorgt altijd voor het beste resultaat. Deze tegels zijn stuk voor stuk zeer onderhoudsvriendelijk, zeer vuilwerend en uitbloei remmend.

Daarnaast hebben al onze Optimum betontegels een hoog voetcomfort. Dat betekent dat ze zodanig behandeld zijn dat je er gewoon met blote voeten overheen kunt lopen zonder dat dat onaangenaam voelt. Wel zo lekker in de warme zomer! Daarnaast leg je onze betontegels met voeg, zodat de bestrating vrij blijft van onkruid.

Meer versiering voor je bestrating

Wil je jou te bestraten oppervlak juist extra laten opvallen, bijvoorbeeld omdat je terras de smaakmaker van de tuin moet worden? Dan zijn onze Optimum betontegels Decora dé tegels voor jou. Met de versiering op de bovenkant van deze bijzondere tegels creëer je sierbestrating met een ongekende mooie uitstraling. Je hebt de keuze uit meerdere patronen, maar net wat jij mooi vindt en wat past bij de rest van de tuin. Eén ding is zeker: hierdoor wil je altijd naar buiten!

Optimum betontegels bestellen bij Excluton

Benieuwd naar de perfecte Optimum betontegel voor jouw oppervlak? Bekijk ons ruime assortiment en kies de tegel die bij het tuinontwerp past. Bestel vervolgens eenvoudig de benodigde hoeveelheid tegels en ontvang binnen 24 uur reactie op een vrijblijvende offerte. We leveren al onze Optimum betontegels direct uit voorraad, dus je zult niet lang hoeven te wachten! Wil je liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan de vele voorbeelden om te zien wat er met onze Optimum betontegels mogelijk is. Bij twijfel of vragen kun je contact met ons opnemen.

Levering
Verwerkingsadvies