Persbericht

Oprit tegels

Excluton biedt u de beste kwaliteit oprit tegels voor uw bestrating. De oprit tegels van Excluton zijn in alle soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Ze staan voor een strak, simpel en tijdloos design. De voordelen van onze oprit tegels op een rijtje: 

•    Gemaakt uit eigen duurzame productie
•    Hoge kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd
•    Te gebruiken voor verschillende toepassingen

Het kiezen van sierbestrating voor uw terras of looppad is lastig vanwege de vele keuzemogelijkheden maar heeft bijna geen beperkingen qua formaat, dikte of afwerking. De keuzemogelijkheden voor oprit tegels zijn echter veel beperkter, doordat de afmeting aan een maximum is gebonden en de dikte aan een minimum. De opbouw van de ondergrond van een oprit is van groot belang om niet al na enkele keren parkeren te kampen met verzakkingen, beschadigingen of losliggende bestrating. Indien de ondergrond onvoldoende stabiel is, zal zelfs de mooiste en sterkste bestrating beschadigen of zelfs breken. Door dit gegeven heeft Excluton een blog geschrevenmet een gedetailleerde uitleg van de opbouw van de ondergrond van een oprit.

Oprit tegels van Excluton zijn verkrijgbaar in diverse varianten en in frisse, en eigentijdse kleuren.Bekijk alle oprit tegels