Persbericht

Vijverranden

Met onze vijverranden werkt u op geweldige wijze uw tuin af. Met deze prachtige randtegels kunt u meerdere tuinelementen afwerken, waaronder:

  • Vijvers
  • Zwembaden
  • Tuinmuren

Ook bloemborders kunt u met onze randen afwerken. Het resultaat is altijd een luxe en strak afgewerkte tuin. Onze vijverranden beschermen bovendien meteen het oppervlak rondom uw vijver, zwembad of ander element tegen aanslag van mos of algen. Zo blijft het luxe resultaat voor langere tijd behouden en geniet u elke dag van uw modern afgewerkte tuin. Onze vijverranden zijn in verschillende vormen en maten leverbaar. Zo beschermt u met de combinatie van een rechte vijverrand en een hoekige vijverrand uw gehele vijver, zwembad, tuinmuur of bloemborder. Bekijk hieronder ons assortiment en kies de perfecte vijverrand voor in uw tuin.

Luxe en moderne vijverranden

Met onze vijverranden werkt u niet alleen uw vijver, maar ook zwembad, bloembak of tuinmuur netjes af. Dat doet u door de vijverrand eenvoudig bovenop uw oppervlak of andere tegels te plaatsen. Bouw bijvoorbeeld met onze stapelstenen een muurtje naast uw vijver of zwembad. U kunt de vijverranden ook op gelijke hoogte met de rest van uw tuin plaatsen voor een schitterend resultaat. Zorg dat dan het water in uw vijver onder de rand blijft, zodat het water niet over de rand kan lopen.

Keuze genoeg!

In ons assortiment heeft u keuze uit vijverranden in verschillende kleuren en formaten. Wat dacht u van de kleur blauwsteen of President Dark Grey? We hebben zowel rechte als hoekige vijverranden in meerdere diktes. Zoveel keuze is mooi, want zo vindt u altijd een vijverrand die volledig past bij de rest van uw tuin. U kunt onze vijverranden volledig laten opgaan in uw tuin of extra laten opvallen door het luxe en moderne uiterlijk van onze vijverranden. Waar u ook voor kiest, met onze randtegels creëert u altijd het allermooiste resultaat.

Extra bescherming van uw oppervlak

Daarnaast bieden onze vijverranden ook nog eens extra bescherming van uw oppervlak. Doordat water niet over de rand kan lopen als u de randen gebruikt, beschermt u de tegels rondom uw wateroppervlak tegen aantasting door water. Zo voorkomt u dat er overmatig veel mos op bijvoorbeeld uw terras of looppad naast uw vijver of zwembad groeit. Met onze vijverranden geniet u extra lang van al het moois in uw tuin. Uw tuin krijgt dus niet alleen een luxe uitstraling, maar deze uitstraling blijft ook goed behouden in de loop der jaren.

Onderhoud vijverranden

Onze vijverranden zijn gemaakt van natuursteen, een echt natuurproduct. Het onderhoud is relatief eenvoudig. Wij adviseren om de tegels regelmatig te schrobben met een neutrale natuurzeep. Dankzij het voedende bestanddeel in natuurzeep worden de tegels goed gereinigd en het voorkomt mos en aanslag. Uiteraard zijn onze randtegels vorstbestendig, zodat u niet bang hoeft te zijn voor beschadiging tijdens koude winternachten.

Vijverranden bestellen bij Excluton

Wilt u onze prachtige vijverranden gebruiken voor het aanleggen en afwerken van een vijver of zwembad in uw tuin? Of wilt u een tuinmuur een mooie rand meegeven of een bloembak ommuren? Bekijk ons assortiment en bestel direct de vijverrand voor uw tuin. Na uw geheel vrijblijvende offerte-aanvraag neemt onze dealer binnen 24 uur contact met u op. Nog een voordeel van Excluton: we leveren de vijverranden altijd vanuit voorraad zodat u nooit lang hoeft te wachten met de afwerking van uw tuin.

Weet u niet zeker welke rechte of hoekige vijverrand de beste keus is? Bekijk de vele inspiratiefoto's voor een goed idee van de mogelijkheden of neem contact met ons op voor advies. We helpen u graag met het maken van uw keuze.

Levering
Verwerkingsadvies
5000437 Siam Bluestone vijverrand 100x30x3 7

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie