Persbericht

Nabehandelde bestrating

Betontegels worden steeds vaker geborsteld waardoor ze een gladder en dichter oppervlak krijgen.

Videotransciptie

De techniek op het gebied van betonstraatstenen en tegels staat natuurlijk niet stil en de tegels die ik je nu laat zien behoren eigenlijk tot de nieuwe generatie betontegels.

Dit bijvoorbeeld is de Vitello. Dat is een tegel in wildverband, je hebt drie maten, maar wat is er nou zo bijzonder? Ze hebben twee verschillende structuren gebruikt, die gebruiken ze ook heel wild door elkaar. En de tegel is geborsteld. Daardoor krijgt die een wat gladder en dichter oppervlak waardoor die zoals je dat noemt voet vriendelijk is. Hij loopt lekker en hij heeft een dichte toplaag.

Dit is de Verona, exact hetzelfde als de Vitello maar dan wel in een andere kleur.

Dit is de 60plus grey black, een gladder oppervlak, ook weer geborsteld. Dus en voet vriendelijk en dicht van structuur, ook een wildverband, drie maten maar net wat groter dan de Vitello.

Dit is de 60plus black, ook dus weer een geborstelde tegel met een kleine facetrand.

Dit is de 60 plus Sahara, wildverband, eigenlijk hetzelfde als die grey black maar dan me teen reliëf aan de bovenkant. Dat hebben ze weer afgeleid van leisteen.

Dit is de Verona, eigenlijk dezelfde tegel als de black, dus en geborsteld en weer met een facetrand maar net een andere kleur.

Dit is de 60plus zwart, ook weer hetzelfde wildverband als van de Sahara, maar dan in een donkere tint, ook weer hetzelfde reliëf en geborsteld. Nouja, je ziet het, met beton er is zoveel mogelijk.

Aanvullende informatie

Betontegels worden steeds vaker geborsteld waardoor ze een gladder en dichter oppervlak krijgen. De tegel wordt hierdoor vrij zacht waardoor hij fijn aanvoelt aan de voeten. Er zijn verschillende reliëfs mogelijk die heel mooi gecombineerd kunnen worden.


Sierbestrating kopen
Spindelen