Persbericht

Zwarte klinkers van Excluton

Excluton heeft een ruim aanbod klinkers in diverse kleuren. Zo bieden wij ook zwarte klinkers in verschillende maten en bewerkingen. Doordat wij ons eigen productieproces bedienen zorgen wij ervoor dat duurzaamheid en kwaliteit altijd voorop staan. Het assortiment zwarte klinkers biedt verschillende voordelen. Zo hebben wij klinkers die onderhoudsvriendelijk, vuilwerend en kleur ondersteunend zijn. Daarnaast is er voor iedere tuin de juiste klinker te vinden met kenmerken als: duurzaam product, hoge kwaliteit, ruw oppervlak en tijdloze uitstaling.
 
Bent u klaar om uw tuin te vernieuwen met een leuk patroon of mooi looppad op uw terras of oprit? Onderstaand vindt u het aanbod klinkers in het zwart van Excluton. Het volledige aanbod klinkers in meerdere kleuren vindt u hier. Kiest u liever voor een klassieke, verouderd uitziende bestrating? Bekijk dan ons assortiment voor abbeystones.
 

Zwarte klinkers van Excluton zijn beschikbaar in diverse varianten en in frisse, eigentijdse kleuren.Bekijk alle zwarte klinkers