Persbericht

Leisteen tegels

Onze bijzondere leisteen tegels zijn de ideale tegels voor het bestraten van:

  • Terras
  • Looppad of stoep
  • Siervlakken ter decoratie

Met onze leisteen tegels geeft u uw oppervlak een warme uitstraling, wat natuurlijk doorwerkt in de rest van uw tuin. Met onze tegels creëert u een mooi geheel en profiteert u van de diverse goede eigenschappen van leisteen: dit gesteente slijt en krast niet en is vorstbestendig en stroef, ook na regen. Dat maakt deze tegels ook de juiste keuze voor te bestraten oppervlak in de openbare ruimte. Leisteen is versteende klei en bestaat uit verschillende kleilagen. Door dit gelaagde uiterlijk is elke leisteen tegel bijzonder en uniek. Dat ziet u natuurlijk terug in het resultaat: een bijzonder en uniek oppervlak dat gezien mag worden. Bekijk hieronder ons aanbod leisteen tegels in mooie kleuren.

Sierbestrating voor elk oppervlak

Onze leisteen tegels zijn de perfecte sierbestrating voor oppervlakken in uw tuin, ongeacht hoe deze eruit moeten komen te zien. Met onze tegels creëert u het mooiste resultaat: een terras dat gezien mag worden. Doordat onze leisteen tegels een bijzonder uiterlijk hebben, laat u uw terras extra opvallen. Onze tegels zijn ook mooi als u een of meerdere looppaden in uw tuin wilt aanleggen. Uw pad valt dan nog meer op in combinatie met de beplanting rondom uw oppervlak. Onze leisteen tegels zijn daarnaast ook prima te gebruiken voor op een dakterras.

IJzersterke eigenschappen

Onze leisteen tegels hebben vele voordelen. Zo zijn deze hoogwaardige natuursteentegels duurzaam geproduceerd. Onze leisteen tegels zijn prima te belasten, waardoor u naar hartenlust gebruik kunt maken van uw oppervlak. U hoeft nergens bang voor te zijn! Onze tegels slijten of krassen nauwelijks, waardoor onze tegels lang mooi blijven. Alle leisteen tegels zijn vorstbestendig, waardoor ze de winter zonder problemen doorkomen. Van de luxe en warme uitstraling die onze leisteen tegels uw oppervlak geven, kunt u dus jarenlang genieten. En dat is mooi! Een extra voordeel is dat deze tegels stroef zijn, ook bij nat weer.

Makkelijk te onderhouden

Doordat onze leisteen tegels nauwelijks slijten of krassen, hebben deze tegels weinig onderhoud nodig. U heeft dus weinig omkijken naar uw terras, looppad of elk ander oppervlak dat u met onze tegels bestraat. Dat is ook handig als u openbare ruimte wilt bestraten. Dit onderhoudsvrije karakter en de uitstekende eigenschappen maken onze leisteen tegels tot een uitstekende keuze. Ziet u alsnog mos of aanslag op uw leisteen tegels, gebruik dan altijd een neutrale natuurzeep om ze schoon te maken. Het voedende bestanddeel reinigt uw tegels zonder hun oppervlak aan te tasten.

Bestel uw leisteen tegels bij Excluton!

Ons gehele assortiment leisteen en andere natuursteen tegels vindt u op onze website. Hier kunt u op uw gemak de vele mogelijkheden en toepassingen bekijken of inspiratie opdoen met de vele voorbeelden die u op onze website tegenkomt. Heeft u de perfecte leisteen tegel gevonden voor uw bestrating? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor het aantal vierkante meter dat u te bestraten heeft. U ontvangt vervolgens binnen 24 uur reactie van een van onze dealers. U hoeft nooit bang te zijn dat u lang hoeft te wachten. Excluton heeft de productie van sierbestrating in eigen handen. We leveren onze leisteen tegels hierdoor direct uit voorraad.

Mocht u nog vragen hebben over onze tegels, de bestelprocedure of de aanleg van sierbestrating, stel ze ons dan gerust. Ook voor advies en hulp bij uw keuze kunt u bij Excluton terecht. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte leisteen tegels voor uw oppervlak.

Levering
Verwerkingsadvies
5000437 Siam Bluestone vijverrand 100x30x3 10

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie

Geen producten