Persbericht

Kwartsiet tegels

Met onze kwartsiet tegels legt u in een handomdraai de mooiste sierbestrating aan in tuin of openbare ruimte, zoals:

  • Terras
  • Looppaden
  • Siervlakken

Deze harde natuursteentegels hebben een gelaagd uiterlijk, waardoor uw oppervlak een robuuste en warme uitstraling krijgt. Mooi als u een prachtig terras wilt aanleggen waar u heerlijk buiten op kunt vertoeven. Houdt u van contrasten in uw tuin? Wat dacht u dan van onze warme kwartsiet tegels in combinatie met bijvoorbeeld donkergekleurde of moderne tegels? Het resultaat mag er absoluut zijn! Kwartsiet ontstaat uit zandsteen dat voor langere tijd onder grote druk en temperatuurverschillen staat. Dit ziet u terug in het uiterlijk, de kleurstelling en het rustieke karakter van onze kwartsiet tegels. U heeft keuze uit verschillende soorten, maten en kleuren. Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Kwartsiet tegels voor elke toepassing

Met onze kwartsiet tegels bestraat u elk gewenst oppervlak, ongeacht de functie van dat oppervlak of het tuinontwerp dat u in gedachten heeft. Met hun warme uiterlijk passen onze kwartsiet tegels namelijk in elke tuin. Het maakt ook helemaal niet uit wat u wilt aanleggen. Of dat nu een klein of groot terras is, een of meerdere paden door uw tuin of een aantal siervakken, met onze tegels creëert u het mooiste resultaat. Daarnaast zijn onze kwartsiet tegels door hun gelaagdheid en hardheid net zo perfect voor het bestraten van oppervlakken in de openbare ruimte.

Sterk en slijtvast gesteente

Kwartsiet krijgt zijn uiterlijk door de metamorfose die zandsteen heeft ondergaan bij de vorming van gebergtes. Hierdoor zijn kwartsiet tegels, net als leisteen tegels, sterk gelaagd. Dat geeft kwartsiet een bijzondere uitstraling. Kwartsiet tegels worden in steengroeven gekloven, waardoor er een mooie breuklijn met een ruw oppervlak ontstaat. Dit robuuste uiterlijk geeft uw te bestraten oppervlak net dat beetje extra uitstraling. Omdat kwartsiet tegels gelaagd zijn, wordt opgenomen warmte slechts langzaam afgegeven. Zo kunt u in de zomer dus optimaal genieten van de sierbestrating in uw tuin, en dat is een mooi vooruitzicht.

Lang genieten van uw oppervlak!

Net als onze andere harde natuursteen tegels zoals graniet, leisteen en hardsteen, kunnen onze kwartsiet tegels door hun hardheid een hoge belasting aan. U kunt dus eindeloos veel gebruik maken van uw oppervlak zonder dat u bang hoeft te zijn voor krassen of slijtage. Het jaargetijde is hierbij nauwelijks van invloed. Onze kwartsiet tegels zijn naast slijtvast ook vorstbestendig en stroef. Al deze eigenschappen maken onze tegels tot de perfecte keuze voor uw te bestraten oppervlak.

Onderhoud kwartsiet tegels

Kwartsiet is een ijzersterk natuursteenproduct dat amper krast of slijt. Ook is vuil amper zichtbaar op onze tegels. Hierdoor is onderhoud amper nodig. Wel kunt u de tegels regelmatig met een neutrale natuurzeep schrobben om de tegels te reinigen en mos en aanslag verder te voorkomen.

Bestel uw kwartsiet tegels bij Excluton

Onze kwartsiet tegels kunnen elke toepassing aan. Wilt u een terras, looppad of ander oppervlak aanleggen? Waar u onze tegels ook voor nodig heeft, u bestelt ze eenvoudig op onze website. Neem het benodigde aantal vierkante meters van onze kwartsiet tegels op in uw vrijblijvende offerte. U ontvangt hierop binnen 24 uur reactie van onze dealer. Gaat u akkoord en plaatst u definitief uw bestelling? Dan hoeft u nooit lang te wachten. Bij Excluton hebben we namelijk onze tegels altijd op voorraad.

Aarzelt u nog over het gebruiken van onze kwartsiet tegels of twijfelt u tussen deze en andere natuursteen tegels? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar met advies en helpen u bij uw keuze. Zodat u vervolgens op korte termijn de perfecte bestrating voor uw oppervlak in huis heeft.

Levering
Verwerkingsadvies
5001372 Siam Bluestone vijverrand 25_3

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie

Geen producten