Persbericht

Hardsteen tegels

Met onze hardsteen tegels geeft u uw te bestraten oppervlak de luxe uitstraling die het verdient. Deze tegels zijn in allerlei soorten bewerkingen en maten leverbaar. Hardsteen tegels hebben uitstekende eigenschappen, waaronder:

  • Weerbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Unieke natuurlijke look

Onze hardsteen tegels zijn ijzersterk en kunnen hierdoor een hoge belasting aan. Hierdoor zijn ze perfect voor het intensieve gebruik van uw nieuw aan te leggen terras, looppad of dakterras. De hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze tegels maakt ze net zo geschikt voor het bestraten van de openbare ruimte. Deze tegels krassen of slijten namelijk nauwelijks. U heeft dus jarenlang plezier van uw bestrating.

Neem ook een kijkje in ons assortiment tegels hieronder en vindt de perfecte tegel voor uw tuinontwerp.

Luxe uitstraling voor het allermooiste resultaat

Onze hardsteen tegels zijn de perfecte keuze voor het bestraten van elk oppervlak in of rond uw tuin. Dat kan een schitterend (dak)terras zijn, maar ook een of meerdere looppaden in uw tuin. Welk oppervlak u ook wilt bestraten, met onze hardsteen tegels creëert u altijd het mooiste resultaat. Helemaal omdat onze tegels een schitterende blauwgrijze kleur hebben!

Onze hardsteen tegels zijn verkrijgbaar in de bijzondere blauwsteen kleur, die we Siam Bluestone noemen. Daarnaast heeft u bij onze tegels keuze uit verschillende bewerkingen: getrommeld, gevlamd en geborsteld. Dat betekent dat onze hardsteen tegels een opvallend uiterlijk hebben, wat doorwerkt in de uitstraling van uw gehele oppervlak: luxe en exclusief.

Voor het beste resultaat werkt u bovendien uw sierbestrating af met onze Siam Bluestone hardsteen opsluitbanden. Met een opsluitband voorkomt u verzakking van uw terras of looppad en legt u een afscheiding aan ten opzichte van de rest van uw tuin. Zo creëert u de mooiste contrasten tussen uw sierbestrating en bijvoorbeeld beplanting of wateroppervlak.

Sterk materiaal

Onze hardsteen tegels hebben een ongekende hardheid, vergelijkbaar met bijvoorbeeld onze graniet tegels. Door deze hardheid zijn de tegels goed bestand tegen vlekken, kunnen ze hoge belasting uitstekend aan en slijten ze nauwelijks. Mocht er vuil op onze hardsteen tegels komen, dan zie je dat amper. Dankzij al deze sterke eigenschappen kunt u zo vaak over uw oppervlak lopen als u maar wilt. Het resultaat blijft fantastisch!

Onderhoudsadvies voor hardsteen tegels

Hardsteen tegels zijn onderhoudsvriendelijk: ze slijten of krassen niet en vuil is nauwelijks zichtbaar. Merkt u toch dat er mos of algen op uw tegels groeien, dan is ons advies de tegels met neutrale zeep te schrobben.

Creëer uw droomtuin!

Onze hardsteen tegels kunt u gebruiken voor terras, looppad of ander oppervlak in tuin of openbare ruimte. Of wat dacht u van speciale traptreden van hardsteen? Hiermee verfraait u de aanloop naar bijvoorbeeld uw verhoogde terras of uw voor- of achterdeur. De luxe uitstraling van onze hardsteen tegels zorgt altijd voor het mooiste resultaat, bij elke toepassing. De hardheid van hardsteen laat u jarenlang genieten van uw gerealiseerde droomtuin.

Bestel uw hardsteen tegels bij Excluton

U vindt ons gehele assortiment hardsteen en andere natuursteen tegels hieronder op onze website. Bekijk de mogelijkheden en toepassingen en kies de hardsteen tegel die perfect bij uw tuinontwerp past. Gevonden? Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan voor het benodigde aantal tegels en u ontvangt binnen 24 uur reactie van een van onze dealers bij u in de buurt. U krijgt de hardsteen tegels uit voorraad geleverd. Zo hoeft u nooit lang te wachten om aan uw bestratingsproject te beginnen.

Weet u nog niet precies wat u wilt? Doe dan inspiratie op met de vele inspiratie voorbeelden op onze website. Wilt u liever advies over uw keuze voor een van onze hardsteen tegels? Vraag ons hier gerust naar, we helpen u graag met het realiseren van uw ontwerp.

Levering
Verwerkingsadvies
5001221 Vijverrand 100x15x3 cm Black_a

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie

Geen producten