Persbericht

Graniet tegels

Met graniet tegels haalt u sterke natuursteen tegels in huis voor het bestraten van onder andere:

  • terras
  • looppad
  • oppervlaktes in de openbare ruimte

Graniet valt onder de luxe natuursteensoorten. Uw oppervlak krijgt daarom een exclusieve en luxe uitstraling als u deze tegels gebruikt voor uw bestrating. Graniet is ook nog eens zo sterk dat onze tegels goed bestand zijn tegen intensief gebruik. Bovendien is vuil door het robuuste uiterlijk slecht zichtbaar op deze tegels. Hierdoor geniet u dus extra lang van het allermooiste resultaat. Onze graniet tegels zijn verkrijgbaar in verschillende bewerkingen, kleuren en maten. Benieuwd welke tegels bij uw wensen en tuinontwerp passen? Bekijk ons uitgebreide aanbod graniet tegels en vindt de perfecte tegel voor uw te bestraten oppervlak.

Graniet tegels voor elk type bestrating

Onze graniet tegels zijn perfect voor het bestraten van elk oppervlak. Of u nu een terras, looppad of dakterras aan wilt leggen, het resultaat mag er absoluut zijn. Naast sierbestrating vindt u in ons assortiment ook speciale graniet tegels voor een muurdak als afwerking van uw tuinmuur en voor het aanleggen van een trap naar bijvoorbeeld een verhoogd terras. Onze veelzijdige graniet tegels passen in elk tuinontwerp dat u kunt bedenken. Ook zijn onze tegels te gebruiken voor het bestraten van oppervlakken in de openbare ruimte, mede door hun ijzersterke eigenschappen.

IJzersterke eigenschappen voor het mooiste resultaat

Graniet is een ijzersterke natuursteensoort, wat alleen maar voordelen heeft voor uw te bestraten oppervlak. Onze graniet tegels zijn uitstekend bestand tegen een hoge belasting. Dat is een groot voordeel voor elk oppervlak, of dit nu in uw tuin of in de openbare ruimte ligt. U kunt naar hartelust gebruik maken van uw nieuwe bestrating en hoeft niet bang te zijn voor slijtage of krassen. Ook vlekken zijn nauwelijks zichtbaar. Van onze graniet tegels kunt u dus jarenlang plezier hebben in uw tuin, en dat is een prettig vooruitzicht.

Kies uit vier schitterende kleuren

Bij Excluton vindt u graniet tegels onder de namen President in vier prachtige kleuren: Black, Grey, Dark Grey en Leather Diamond. Met deze tegels geeft u uw te bestraten oppervlak een luxe en moderne uitstraling. Die uitstraling wordt nog mooier als u onze graniet tegels met bijvoorbeeld beplanting of een luxe vijver of zwembad combineert. U haalt met onze natuursteentegels het beste uit uw tuinontwerp.

Onderhoud van graniet tegels

Graniet is een natuurproduct en heeft weinig onderhoud nodig. Dat komt onder andere door hun sterke eigenschappen, zoals het niet slijten of krassen. Wilt u de tegels toch zelf onderhouden, dan kunt u ze regelmatig schrobben met een neutrale natuurzeep. Hiermee reinigt u onze graniet tegels goed en voorkomt u mos en aanslag. Omdat onze tegels vorstbestendig zijn, komen ze ook nog eens de Nederlandse winter goed door.

Graniet tegels bestellen bij Excluton

Onze graniet tegels zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Hierdoor vindt u altijd de perfecte tegel voor uw te bestraten oppervlak. Bekijk ons aanbod en kies de kleur en uitvoering die het beste past bij uw tuinontwerp. Vraag direct voor uw benodigde aantal tegels een vrijblijvende offerte aan en ontvang hier van onze dealer binnen 24 uur reactie op. We leveren al onze producten altijd uit voorraad, zodat u na uw bestelling ook echt snel aan de slag kunt met bestraten.

Twijfelt u nog? Bekijk onze inspiratiefoto’s of -video’s voor een beter idee van wat er mogelijk is met onze tegels, zoek antwoorden in de veelgestelde vragen of neem contact met ons op voor advies.

Levering
Verwerkingsadvies
5001286 siam blue vijverrand 100x20x3 6

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie

Geen producten