Persbericht

Excluton 10 jaar garantie

Bij aanschaf van Kingstones biedt Excluton een gratis aanvullende garantie tot 10 jaar (bij normaal onderhoud en plaatsing volgens Excluton richtlijnen). Je kunt jouw garantie activeren door het garantieformulier in te vullen en vervolgens jouw garantie te "verzilveren". De garantie dient verzilverd te zijn om in aanmerking te komen voor de garantieclaim.

De kwaliteit van onze meest luxe en trendy tegels is nog verder verbeterd! Kwaliteit is onze strategie. Innovatie zit in onze genen.
Excluton wil de beste tuintegels op de markt aanbieden en onze kwaliteit en innovaties zijn daarvan het bewijs. Met gepaste trots geven wij 10 jaar garantie op onze Kingstones die zijn voorzien van de zeer duurzame Excellent Coating die het onderhoud van deze series enorm vereenvoudigt en vergemakkelijkt. De uiterst zorgvuldig samengestelde receptuur en de zeer secure wijze van produceren zorgen voor een minimale absorptie van vocht en vuil en verhogen hierdoor de levensduur van de Kingstones. Excellent Coating geeft vorst en kalk geen grip op onze tuintegels en zorgt ervoor dat rode wijn, ketchup en afgevallen blad geen vlekken kunnen veroorzaken mits deze binnen 12 uur verwijderd worden. Excellent Coating zal jaar na jaar zijn beschermende taak uitvoeren mits de plaatsingsinstructies correct zijn opgevolgd.
Op de Kingstones krijg je 10 jaar garantie op vorstbestendigheid, kalkuitslag, vlekbestendigheid en hoge kleurvastheid. In alle vier de gevallen houden we rekening met een degressieve waardevermindering van 10% per jaar.

garantie

Uw gegevens

Informatie dealer en product

Waar vind ik het artikelnummer?

Informatie over plaatsing

Algemene voorwaarden en verzilveren